Ilmoitustaulu

26.9.2017 10.20

Kohtaamispaikka katsoo tulevaisuuteen

• Iltamessuja vähennetään siten, että joka toinen Iltamessu poistuu ohjelmasta ja niiden paikalla järjestetään Kohtaamisilta uudella konseptilla. Perussääntö on, että kuukauden puolivälissä järjestetään Iltamessu Aitolahden kirkolla ja kuun vaihteessa Kohtaamisilta Linnainmaalla tai Aitolahdessa. Molemmat ovat parittomilla viikoilla.

• Kohtaamisillat ovat suoraviivainen ja rennompi versio Iltamessusta. Kohtaamisilta alkaa ylistyksellä, jonka jälkeen pidetään opetus illan teemasta. Kohtaamisilta loppuu ehtoolliseen ja lyhyeen ylistysosuuteen. Rukoilemme, että Kohtaamisilloista tulee uusi ja toimiva tapa tavoittaa niitä, jotka eivät vielä ole pyytäneet Jeesusta elämänsä Herraksi – sekä Jeesuksen omille tilaisuus syventää suhdettaan Häneen.

Seurakunta on Jumalan asettama paras mahdollinen yhteyden kokemisen, rohkaisun ja kasvamisen paikka – tehdään yhdessä Kohtaamispaikasta sellainen!

”Pitäkäämme huolta toinen toisistamme rohkaisuksi rakkauteen ja hyviin tekoihin. Älkäämme jättäkö yhteistä kokoontumistamme…” (Hep. 10:24-25a)”

Kohtaamispaikan Johtoryhmä