Ilmoitustaulu

26.9.2017 10.20

Kohtaamispaikka katsoo tulevaisuuteen

Syksyllä esiteltiin Kohtaamispaikan näkyä. Painopistettä siirretään seurakunnan seinien ulkopuolelle, joskin evankeliumi ja kristittynä kasvamisen haaste on jatkuvasti tarjolla myös omien seinien sisällä. Kasvavia haasteita varten alamme kartoittaa toisen papin palkkaamisen mahdollisuutta.

Kuva kertoo sanoja enemmän. on jatkumo, jonka osaset menevät varsinkin loppupäässä myös sisäkkäin.

Elämän tarkoitusta etsivälle ihmiselle tarjotaan Jeesuksen ristin kautta uskoa ja pelastusta. Haluamme, että ihmiset löytävät Jeesuksessa yltäkylläisen elämän, joka jatkuu tästä elämästä iankaikkisuuteen. Seurakunnan tehtävä on auttaa kasvamaan henkilökohtaisessa suhteessa Jeesukseen ja toisiin ihmisiin sekä rohkaista löytämään palvelutehtävänsä. Yhdessä etsimme Jeesuksen elämäntapaa elää kristittynä arjessa olemalla kuuliainen Jumalan äänelle.

Jotta tämä näkymä voisi muuttua todellisuudeksi, tarvitaan paljon yhteistä työtä. Tarvitsemme rohkaisua ja opetusta, vertaistukea ja rukousta. Tavoitteena on rakentaa polku, jonka varrelta voi ammentaa rakennuspuita kristittynä ja ihmisenä kasvamiseen Kol.1:9-10 mukaan. "Emme ole lakanneet rukoilemasta teidän puolestanne ja anomasta, että tulisitte täyteen hänen tahtonsa tuntemista kaikessa hengellisessä viisaudessa ja ymmärryksessä. Rukoilemme, että vaeltaisitte Herran arvon mukaisesti ja hänelle kaikessa mieliksi ja että kantaisitte hedelmää kaikissa hyvissä teoissa ja kasvaisitte Jumalan tuntemisessa." Varustamisen ja rohkaisun päämäärä on lähteä liikkeelle palvelemaan ja jakamaan evankeliumia oman kutsun mukaan. Parhaimmillaan sitä tapahtuu myös aivan tavallisen elämän keskellä.