ILTAMESSU

Koko perheen Iltamessu on Messukylän Kohtaamispaikka-yhteisön kaikille avoin messu, jota vietetään Aitolahden uudella kirkolla kahden viikon välein parillisten viikkojen sunnuntaina klo 17.  Poikkeukset syyskaudella 2018: lauantai 15.12. klo 18 (ei 16.12) ja torstai 27.12 klo 18 Joululaulumessu.

Iltamessu toteutetaan kahden työntekijän (pappi ja vahtimestari) ja vapaaehtoisjoukon voimin.

Leppoisan ilmapiirin messussa löytyy raikasta ylistystä, rakentavaa opetusta, rukousta, ehtoollinen, rukouspalvelua ja yksinkertainen iltapala. Pikkulapsille (3+) on pyhäkoulu ja alakoululaisille junnuklubi. Kirkkosalin yhteydessä on taaperoita varten äänieristetty tila, jonne on näkö- ja kuuloyhteys. Ennen ja jälkeen messun on auki pieni kirjasto, johon voit myös tuoda kirjoja toisten iloksi.

Aitolahden kirkko sijaitsee Tampereen Olkahisissa ja löytyy osoitteesta Jenseninkatu 4, 33610 Tampere. Kirkon viereen pääsee sujuvasti busseilla 28 ja 90.

Iltamessujen rakentamiseen voi jokainen seurakuntalainen osallistua. Näin pääset mukaan palvelemaan:

• Tule messuun ja ilmoittaudu Yhteyden pöydän vastuuhenkilölle (tai muulle vastuunkantajalle)
  • Ole yhteydessä pastori Kaisa Yrjölään (kaisa.yrjola@evl.fi) tai täytä yhteydenotto- ja palvelulomake tästä.

• PUOLEN TUNNIN MESSU

Aitolahden kirkolle voi tulla lähes joka sunnuntai klo 17.  Noin kerran kuussa parittomien viikkojen sunnuntaisin vietetään puolen tunnin messua: lauluja, Raamattua, synnintunnustus, uskontunnustus, rukousta ja ehtoollisen vietto . Puolen tunnin messun jälkeen on Jatkot vaihtelevalla ohjelmalla. Mitä Sinä haluaisit järjestää?!? Kirkolla on lista, jossa voi ilmoittautua moniin erilaisiin palvelutehtäviin. Olemme joskus ilman vahtimestaria ja panoksesi on oikein tarpeellinen!

Puolen tunnin messut syyskaudella 2018: 2.9.; 30.9.; 28.10.; 25.11.; 9.12

Tervetuloa Jumalan läsnäoloon!