L 10 T

Kirjain- ja numeroyhdistelmä L 10 T pitää sisällään Johannesburgista Etelä-Afrikasta kotoisin olevan, ympäri maailmaa levinneen liikkeen. ’Luukas 10 – tapa elää’ on työkalu, jonka avulla Jeesus viedään niiden ihmisten ulottuville, jotka eivät tunne häntä henkilökohtaisesti. Se on tarkoitettu kaikille kirkonpenkin kuluttajille - sekä aktiivisille että ei niin aktiivisille maallikoille.

Linnainmaalla opiskellaan L10T:n tahtiin viitenä peräkkäisenä torstaina klo 18 - 20.30 alkaen 5.4. Ilmoittaudu etukäteen kaisa.yrjola(ät)evl.fi. Hinta 30e sisältää käsikirjan ka kevyen iltapalan.

Lähetettynä oleminen elämäntavaksi! L 10 T -kurssi rohkaisee elämään niin, että olet lähimmäisillesi evankeliumi, kerrotpa Jeesuksesta iloisesti sanoin tai uskollisesti teoin. Sopii kaikille, myös heille, jotka kavahtavat sanaparia ’olla Kristuksen todistaja’.
Kurssi syntyi Johannesburgissa vuonna 2003 Luukkaan evankeliumin 10. kuvun pohjalta kahden vuoden rukoustyön tuloksena. 2010 sitä alettiin levittää myös muihin maihin. Nyt kurssi on käytössä yli 30 maassa hyvin erilaisissa kirkoissa. Suomeen se on rantautunut syksyn 2014 aikana ja Suomen jälkeen ovat olleet vuorossa Mongolia, Ruanda, Nepal, Intia, Kiinan kotikirkkoliike... Kurssi rohkaisee aktiiviseen kristityn elämäntapaan, jossa otetaan toiset huomioon ja rukoillaan aktiivisesti toisten puolesta. Se sopii kiireisille, rohkeille, ujoille, vanhoille, nuorille, jopa lapsille kolmesta eteenpäin. (Lapsille on omat opetukset.) L 10 T on riittävän yksinkertainen ja helppo toimiakseen tavallisen arjen keskellä, mutta elämäntavaksi muuttumista helpottaa kurssin antama rohkaisu ja tuki. Luvassa on myös kertomuksia huikeista rukousvastauksista. Näyttää siltä, että Jumala on sitoutunut tällaiseen tapaan siunata ja rakastaa toisia.

Mikko Matikainen Kansan Raamattuseurasta toimittaa Radio Deissä ohjelmaa Uskon askeleita. Radio-ohjelma perustuu L10T -periaatteisiin ja kuullaan maanantaisin klo 21.35  sekä uusintana lauantaisin klo 18.02. Ohjelma on kuunneltavissa kuukauden ajan radiot.fi -sivun kautta. Mainio ajatus ryhmän ohjelmaksi!

Global Leadership Summit

Global Leadership Summit (GLS) on yhteiskristillinen, kansainvälinen johtajuuskoulutus, joka kokoaa kristittyjä ympäri maailman kasvamaan omassa tehtävässään ja johtajuudessaan Kristuksen seurakunnassa. Vuosittainen kaksipäiväinen konferenssi tarjoaa innostavaa opetusta maailmankuuluilta kristityiltä johtajilta.
Yksi GLS:n motoista on: "Paikallisseurakunta on maailman toivo". Jokaisella seurakunnalla on oma osansa täytettävänä Jumalan pelastussuunnitelmassa. GLS-konferensseja järjestetään sitä varten, että seurakuntien johtajat pystyisivät varustamaan seurakuntiaan kasvamaan täyteen mittaansa.
Konferenssit toteutetaan videon välityksellä. Isolle kankaalle heijastetun videokuvan kautta osallistujat pääsevät mukaan aitoon tunnelmaan. Jokaisen puheen jälkeen on varattu aikaa pureutua syvemmälle opetukseen yhdessä muiden osallistujien kanssa. Tätä työskentelyä tukee myös konferenssityökirja.

Lahjojen kolme väriä

Lahjojen kolme väriä –armolahjakurssi on järjestetty kahdeksan kertaa. Kurssiin sisältyy perusteellinen armolahjatesti ja armolahjat ymmärretään siinä hyvin laajasti.