10-synttärit

Kaikkien kymppien yhteisiä synttäreitä juhlitaan Kalevan kirkolla lauantaina  15.9.2018 klo 15–17
Olethan mukana juhlahumussa! Myös Täyskympin perhe on lämpimästi tervetullut mukaan juhlaan!

Jos täytät 10 vuotta kuluvan vuoden aikana ja olet Tampereen seurakuntien jäsen, sinulle lähetetään juhlakutsu postitse kotiosoitteeseen alkusyksyllä.

HUOM HUOM! Voit tulla juhlaan myös, vaikka et olisi kutsua saanut, mutta täytät tänä vuonna 10 vuotta.

Ohjelmassa paljon kavereita, beatboxausta, keppareita, 10-leirimuistoja, herkkujen tuunausta & tietysti syöntiä, musacorner, pelejä, photobooth, ongintaa, taiteilua, ym. kivaa yhteistä puuhaa, lahjoja unohtamatta!

NÄHDÄÄN LAUANTAINA KALEVAN KIRKOLLA!

Jos ilmenee viime hetken kysyttävää, ota yhteyttä p. 050 4005654.

Kanssasi juhlimassa on kerhonohjaajia, nuorisotyönohjaajia ynnä muita synttärikivan järjestäjiä. Näitä kaupungin suurimpia Täyskymppi-juhlia ei kannata jättää väliin!