_C7A1923

Tule mukaan 10-leirille isoseksi!

10-leiri on suurleiri. Leiriläisiä on yli 200, ja siksipä tarvitsemme isosiakin nelisenkymmentä. Leiri jakautuu kahdeksaan alaleiriin, joista jokaisella on oma johtajansa ja 4-6 isosta. 10-leirillä asutaan teltoissa!

10isoset2017
Vuoden 2017 isoset.

Mitä isoselta odotetaan?

Leiriläiset odottavat juttu- ja pelikaveria sekä iltatarinan kertojaa. Me työntekijät toivomme isoselta vähintään 15 vuoden ikää, reipasta leirimieltä, yhteistyökykyä, savuttomuutta, ja että voit olla leirillä koko ajan alusta loppuun saakka.

Isosten infoilta

Isoseksi ilmoittautuneille lähetämme lisätietoja kirjeessä kesäkuun alussa. Lisäksi järjestämme juuri ennen leiriä ISOSTEN INFOILLAN maanantaina 25.6. klo 18 ST22:ssa, joka on Tuomiokirkkoseurakunnan nuorisotila, os. Rautatienkatu 22.

Ilmoittautuminen isoseksi

Ilmoittautuminen isoseksi alkaa 16.4. tälle sivulle avautuvalla lomakkeella.

Ilmoittaudun 10-isoseksi!

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan isoseksi 10-leirille Pättinniemeen 27.–30.6.2018.

Lomakkeen tiedot ovat leirinjohtajan käyttöön ko. leiriä varten.

Lisätietoja tietosuojakäytännöstä saat rekisteri- ja tietosuojaselosteestamme.

Täytäthän tiedot huolellisesti!

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.