_C7A1727

10-leirin blogi

30.6.2018 18.30

Kotimatkalla

Perjantai ilta sujui mukavasti, kun iltaohjelmassa saimme katsella kylien tekemiä ohjelmia. Kannustus oli melkoinen, kun alaleirin johtajat laitettiin kisaamaan keskenään. Teltan katto ei meinannut pysyä paikoillaan leiriläisten kirittäessä johtajiaan. Oli mennä kiva mennä nukkumaan aurinkoisessa, vaikkakin hieman viileähkössä säässä.

Lauantai aamu valkeni aurinkoisena. Aamun ohjelmassa oli omien tavaroiden pakkaamista teltoilla. Moni kadonnut vaatepari löysi omistajansa. Lapset tulivat isoon telttaan yhteiseen aamuhartauteen ja siitä jatkettiin laulujen harjoittelua, ennen kotiväen saapumista. Toki vuorossa oli vielä leiripaitojen jako lapsille. Samaan aikaan tehokas iskujoukko oli purkamassa pj-telttoja, jotta me vetäjät päästäisiin vielä kotiin tämän päivän aikana.  

Monta iloista kohtaamista nähtiin, kun vanhemmat sitten saapuivat yhteiskuljetuksella Pättinniemeen. Lasten saivat ensin näyttää vanhemmille paikkoja ja kertoilla kuulumisia. Sitten siirryttiin isoon telttaan yhteiseen ohjelmaan, jonka aloitti meidän oma tunnuslaulu Kotimatkalla. Hienosti se kajahti ilmoille. Kylittäin tultiin eteen esittelemään kylähuudot ja näytelmät, joiden kautta kerrottiin leirielämästämme. Niin tulivat tutuksi myös vanhemmille: kanavien ohjelmat, oman kylän elämää, ruokailu ja ohjelma isossa teltassa.

Yhteisen siunauksen ja loppulaulun myötä alkoikin kotimatka. Paitsi meillä, jotka purimme ja järjestimme paikat siihen kuntoon, että ensi vuonnakin voidaan taas pitää kymppileiriä.

Kiitos ja aurinkoista kesän jatkoa kaikille täyskympeille ja heidän perheilleen!

Toivoo, koko leiritiimin puolesta Kaija

P.S. Jos joku tavara on hukassa sitä voi tiedustella kasvatuksen toimistolta ensi viikolla.


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja