_C7A1727

10-leirin blogi

29.6.2018 10.59

Moikka! Terveisiä Kymppileiriltä :)

Meillä on täällä ollut tänään kivaa päiväohjelmaa. Pohjoisen kylän lapset ovat olleet rummuttamassa ja larppaamassa. Idän kylän lapset ovat olleet saunomassa ja askartelemassa. Moni kävi uimassakin.  Etelän ja Lännen kylän lapset ov

at olleet raamattutietokilpailussa. Kaikki ovat olleet teltalla välillä laulamassa. Iltapäivällä  Pohjoisen ja Idän kyläläiset  pelaavat "afrikantähti" -peliä, jossa he itse ovat kuin nappuloita ja juoksevat eri kaupunkien välillä. Etelän kyläläiset on rummuttamassa ja larppaamassa ja Lännen kyläläiset ovat askartelemassa ja saunassa.

Välillä on paistanut aurinko ja välillä on satanut. Leiriläiset kulkevat sadetakit kahisten ja monen huulilla on sateesta huolimatta hymy. Me ei olla sokerista:)

Kymppileirejä on pidetty Tampereella yli 30 vuotta. Monen leiriläisen vanhempi on itsekin ollut  aikanaan kymppileirillä. Ja meillä on leirillä työntekijä, joka on ollut kaikilla leireillä mukana! Ja moni muukin työntekijä on jo aika konkari. Monet leirit erilaisissa säissä on siis koettu ja tilanteisiin on hyväksi koetut konstit. 

Yksi asia on varma: lasten ilo ja hymy tarttuu  ja leviää :)

Illalla on tiedossa yhteinen iltaohjelma, jossa on tänään vuorossa lasten tekemiä näytelmiä. Niiden näkemistä odotamme jo jännityksellä. Ja aurinkoakin on luvattu illaksi:) Jee!!!    


Palaa otsikoihin | 0 Kommenttia | Kommentoi

Ei kommentteja