Pättinniemen roolipeliripari 16.-23.6.2016

• Kiinnostaako näytteleminen?
  • Harrastatko roolipelejä?
  • Pidätkö hyvistä tarinoista?

-> Lähde mukaan larppiriparille

Leirin aikana paneudutaan kristinuskon perusteisiin roolipelien avulla. Samalla opiskellaan kaikkea mitä muillakin ripareilla.

Vaatimukset:

• Olet kiinnostunut roolipeleistä ja tiedät niistä jo hiukan
  • Haluat ja uskallat näytellä
  • Et halua pilata muiden pelaamista lyömällä asian läskiksi tai typeräksi

Roolipelaaminen vaatii heittäytymistä mukaan.

Mitä saat:

• Upean kokemuksen mitä on pelaaminen hyvässä porukassa
  • Taatusti erilaisen rippikoulukokemuksen.
  • Omakohtaisen kokemuksen siitä miten asiat ovat saattaneet tapahtua n 2000 vuotta sitten
  • Syventynyttä kokemusta kristinuskon merkityksestä nykypäivään ja henkilökohtaiseen elämään

Leirin aikana pelataan joitain oppitunteihin liittyviä pelejä, mutta leiri on muuten normaali rippikoulu, oppitunteineen, iltaohjelmineen, ulkoläksyineen, ryhmätoimintoineen.

Leiripaikka

Leiripaikkana toimii Pättiniemen leirikeskus, joka sijaitsee Aitolahdessa Näsijärven rannalla noin 20 km keskustasta. Majoitus tapahtuu 4-5 hengen huoneissa.

Aikataulut

Lähdemme linja-autolla Pättiniemeen to 16.6. klo 12.00 Viinikan kirkolta(Kaartotie). Paluu tapahtuu samaan paikkaan to 23.6 n. klo 13.00.

Mitä mukaan leirille

•  muistiinpanovälineet(vihko, kynä ja kumi)
  • vuodevaatteet: aluslakana, pussilakana ja tyynyliina. Jos otat makuupussin, niin aluslakana ja tyynyliina täytyy kuitenkin olla mukana
  •  riittävästi sisä- ja ulkovaatteita
  •  peseytymisvälineet
  • henkilökohtaiset lääkkeet(myös särkylääkkeet)
  • leirillä toimii myös kioski, joten voit halutessasi varata hieman rahaa kioskia varten.

Puhelin

Matkapuhelimen käyttö on sallittu vapaa-aikana ja silloin, kun se ei häiritse leirin ohjelmaa.  Leirin johdon tavoittaa alla olevista puhelinnumeroista. Käytännön syistä emme voi pitää puhelinta koko ajan mukana esim. hartauksissa. Kiireellisissä asioissa kannattaa jättää viesti vastaajaan.

Vierailupäivä

Rippikoulumme vierailupäivä on maanantaina 20.6. klo 18.00-20.00. Vanhemmat ja sisarukset ovat tervetulleita vierailemaan rippileirillämme.

Konfirmaatioharjoitus ja konfirmaatio

Konfirmaatioharjoitus on heti leiriltä paluun jälkeen Viinikan kirkossa 23.6. n. klo 13.00. Konfirmaatioharjoituksen yhteydessä otamme leirin konfirmaatiokuvan. Valokuvaajan tiedote löytyy meidän riparin nettisivuilta.  Itse konfirmaatio on sunnuntaina 3.7. klo 10.00 ja se kestää noin puolitoista tuntia. Rippikoululaisten tulee olla kirkossa sunnuntaina 3.7. klo 9.30. Kummit osallistuvat konfirmoitujen siunaamiseen, joten olisi hyvä jos kummit saapuisivat kirkkoon klo 9.45. Heille on varattu paikat kirkon etuosassa.

Vakuutus ja leirimaksu

Kaikki rippikoululaiset ovat vakuutettu Tampereen seurakuntayhtymän puolesta. Nuorisotoimisto lähettää leirimaksun 145€, jolla katetaan leiristä koituvia majoitus- ja ruokailukuluja.

Muuta

Tampereen rippikoululeirit ovat päihteettömiä(koskee myös tupakkatuotteita).