Perjantai-ilta

26

Perjantain jumiksessa puhuttiin odottamisesta ja adventista. Jumalanpalveluksen oli tehnyt kolmasosa leiriläisistä. Jumista seurasi sauna, moni leiriläisistä oli saunassa ja osa heistä kävi myös uimassa. Sitten oli vuorossa iltapala ja -ohjelma. Iltaohjelmaan kuului mm. leikkejä kuten hampaattomat eläimet ja ameeba ja sketsejä kuten IIIIGOOOOR. Illan lopuksi oli vuorossa iltahartaus, jossa apuopettaja Rene kertoi nuoruudestaan isoskoulutuksessa.

230

Lauantai
23

Mamelukkikala herätti osan lapsosista, Kajsa loput. Nuoret nostivat lipun, jonka jälkeen oli aamupala. Pian oli vuorossa ryhmätyöskentelyä, johon kuului rappionuoriksi eläytymistä, raamatun tulkintaa sekä syntien määrittelyä.

21

Lounas oli maittava kuten aina. Seuraavaksi oli vuorossa hurjatr tikanheitto turnajaiset ja siinä sivussa leiriläiset hakkasivat toisiaan boffermiekoilla. Mutta sen jälkeen, puhuttiin taas synneistä. Tuli kahhoottiakin. ; )

22


Lauantai
28
Eilen Herneiden tekemässä jumalanpalveluksessa juhlimme adventtia ja sen jälkeen suurin osa saunoi ja rohkeimmat uskaltautuivat jopa uimaan, vaikka vesi oli vain 12 asteista. Saunan jälkeen kiirehdimme iltapalalle ja siitä lipunlaskuun. Kajsan Kakrujen ihanat Veerat suoriutuivat lipunlaskusta häpäisemättä Suomen lippuamme.
29

Siitä hyppelehdimme iloisesti odotettuun isosten iltaohjelmaan. Jota tähdittivät hampaattomat eläimet(hepatiitti:D) ja Iigor ja muut hulvattoman hauskat leikit ja sketsit unohtamatta kuitenkaan lauluja. Tunnelman rauhoituttua hiljennyimme Renen iltahartauteen. Hipsimme isosten tuuditteviksi ”untenmaille” ja halejakin jaettiin.
25
Tänään Kajsa ja Benjamin herättivät meidät ikkunaan koputtaen ja musiikkia soittaen. Päivä alkoi lipunnostolla ja aamupalalla, josta siirryimme Raamis-, larppi- ja oppitunninvalmisteluryhmiin.
24

27
synti