NELJÄS LEIRIPÄIVÄ:


55

Illemmalla saunoimme, lauloimme reikäisistä laivoista ja katselimme sauhuavia käsiämme ihmeen vallassa. Veden kylmyys ei yllättänyt ketään, mutta silti jotkut hullut halusivat uimaan (eikös joku pieni hypotermia kuulu leiripäivään). Järvenpohjasta löytynyt linnunjalka hätisti hurjapäät kuitenkin pois vedestä, josta nauttivat myös laiturilla värjötelleet seuralaiset.

Iltaohjelma oli rakkautta pullollaan ja täynnä häiritseviä ja epätavallisia, mutta silti kivoja leikkejä (ei niissä oikeasti mitään kamalaa ollut).

Olimme taas suru puserossa koskettavan iltahartauden jälkeen. Hammaspesujen jälkeen painelimme nukkumaan ja nukkumatti huristeli paikalle nopeasti isosten iltalaulun jalanjäljissä.


VIIDES LEIRIPÄIVÄ:

56

Kaikki heräilivät aamulla hieman väsyneinä, vaikka moni olikin nukkunut pitkään. Aamupalan jälkeen larppasimme kastetilaisuuksia ja tuumailimme pyhän hengen tehtävänkuvia. Raamikset sujuivat entiseen malliin ja niiden päätyttyä menimme taas syömään.

Saimme ensikosketukset huomisen isosten järjestämään larppiin hahmolomakkeiden ja alkubriiffin muodossa. Heimoihin jakauduttiin ja porukkaidentiteetit ovat vahvoja, vaikka pelin alkuun onkin vielä vuorokausi.

Päivän skaba sai meidät vääntyilemään kummallisiin asentoihin pitkin peltoa päälläseisonnasta päällekkäisiin punnerrusasentoihin. Ja koska tämä ei vielä riittänyt, isoset huijasivat meidät riveihin ja kaatoivat kaikki.


44


Sunnuntai-iltaSunnuntai iltaohjelma oli rakkaudesta ja se oli hauska.

Iltaohjelman vapaaehto leikit olivat mahtavia ja erilaisia.

"Tiiäks mikä tää on?" leikki oli hauskin vapaaehtoisleikki, joka tuntui vapaaehtoiselle oli pellottavan hauska.

Tästä iltaohjelmasta jäi varmasti paljon hyviä muistoja.

Sauna laulut raikasivat saunoissa.

Amalian tarina oli surullinen ja koskettava.Maanantai


Aamulla menimme nostamaan lippua kahden erilaisen aamuherätyksen jälkeen, Sen jälkeen menimme aamupalalle.

Aamupalan jälkeen oli raamis ja sitten sen jälkeen menimme larppaamaan kastetilaisuutta ryhmämme roolit olivat: pappi, vanhemmat, veli, mummeli, kastettava ja kummit.

Siinä larpatessa kasteen syvempi merkitys hahmottui ja se oli kiinnostavaa.

Amalia piti meille kirjoitushössäkän, jossa oli aiheena kaste sekä Pyhä Henki myös piirsimme söppöööjä haamuja ja sitten menimme lounaalle, jossa oli syötavänä kinkkukiusausta.

Saimme lounaan jälkeen roolit tiistain isosten järjestämää larppia varten.

Isosten larpissa on neljä tiimiä, jotka ovat keltainen, punainen, violetti ja hipit.

Oletamme larpista tulevan loistava.