Lauantai klo 18.00


31

Kun meidän pyhä Frans pelasi tikkaa muiden pikkusten kanssa, kolme Fransin hienoa pyhimystä suorittivat ulkoläksyt. Tätä seurasi joulu-teemainen jumalanpalvelus/jumis, josta nämä kolme pyhimystä myöhästyivät nooin 5 min.Tämän jälkeen nautimme erittäin hyvän iltapalan, jota seurasi iltaohjelma, jossa naurun taso nousi uudelle tasolle, kauniin lipun lasku ja Hellevin ja Kajsan rakkaus-aiheinen iltahartaus.

Päivä päättyi nukkumaan menoon iltalaulujen ja halien jälkeen.


Sunnuntai


(Pojat) Päivä alkoi Fransin ihanalla herätyksellä joka herätti vain Allun :D #Kalinka

(Tytöt) Päivä alkoi Hellevin ihanalla herätyksellä, jota tytöt rakastivat :3

34

Tämän jälkeen kaikki kokoontuivat suurelle lipputangolle ja maailman kaunein lippu nostettiin salkoon. Tästä siirryimme aamupalalle nauttimaan ihanasta ja makoisasta aamupalasta ja vihdoin kaakaota!

Poikkeuksellisesti meillä oli aamu

palan jälkeen Raakaa faktaa, koska sää oli niin huono, että larppia ei voinut tehdä aamulla. Raassa faktassa aiheena oli iki-ihana Jeesus jota seurasi A-Pättiniemi


37


Evankeliumi Hellevin ja pahisten mukaanEilen eli lauantaina illalla, iltaohjelmassa näimme Igorin, joka kähvelsi tyhmältä amerikkalaiselta lapsenteko-oppaan.

32


Leikittiin höpöä leikkiä nimeltä Aatami etsii Eevaa. Leikin tarkoituksena on, että kaksi sokkoa on tiiviin piirin keskellä ja toinen etsii toista, kun tämä toinen pakoilee. Toinen mieleenjäävä leikki oli nimeltään psykologi, vain yksi leikkijöistä arvasi tämän psykologisen sairauden.

Hellevin ja Kajsan pitämä iltahartaus oli ihana ja koskettava. He kertoivat rakkaudesta. Isoset lauloivat meille myös iltalaulun, minkä jälkeen annoimme heille ikkunasta haleja.


36

Aamulla heräsimme kun Hellevi tuli kuiskimaan aamuherätystä ja sanoi: "sadetakit päälle ja kaikki pihalle." Tästä voidaan päätellä, että aamulla satoi. Sateen takia jouduimme siirtämään päivän ohjelmaa ja aamulle suunniteltu iso larppi toteutettiin iltapäivällä.

Päivän oppituntiaihe oli Jeesus. Raakaa faktaa -osiossa etsittiin raamatusta erilaisia kuvauksia Jeesuksen ylösnousemuksesta.


33

Larppi käsitteli Rooman vallan aikaa ja kristittyjen asemaa Roomassa. Roomalaiset vainosivat kristittyjä ja kristityt yrittivät värvätä jäseniä ja löytää kristittyjen johtajan ja kappelin. Onnistuimme hyvin, sillä peli oli hauska, monipuolinen ja kaikki lähtivät hyvin mukaan.

37

38


39

35