Maanantai-iltana:

41

Kävelevät "karkkiautomaatit" saapuivat vanhempainiltaan. Ensin näytettiin leiripaikkaa, sitten mentiin pullakahveille. Loppuhuipennukseksi pidettiin heidän kanssaan jumalanpalvelus ulkona (aiheena pääsiäinen). Vanhempien mentyä pättiniemestä, mentiin (taas) saunaan, mutta tällä kertaa saunoja vaihdettiin. Iltapalaksi nautitiin pasteijoita.

42

Isosten sketsejä esitettiin poikkeuksellisesti ulkona. Lipunlasku meni melko sukkelasti ja laskusta oli tulla "katastrofi". Iltahartauden pitivät osa isosista, aiheena oli ilo. Myöhemmin osa riparilaisista kävivät halaamassa isosia.Tiistai 21.6.


Tänään herätys oli puoli tuntia myöhemmin kuin yleensä ja se tapahtui Kajsan koputtelulla ja Bensan "Taivas lyö tulta" -biisivalinnalla. Lippu nostettiin, jonka jälkeen teimme ison ryhmähalin (taas kerran). Siitä siirryimme aamupalalle ja jakauduimme Raamis/larppi/malliryhmiin. Sen aikana tanssimme Macarenaa, teimme ihmispyramidin ja ihmisristin valokuvaajalle, joka tuli kuvaamaan seuraavan vuoden ripariesitettä.

44


Sitten söimme lounasta, jonka jälkeen pääsimme isosten kauan odotettuun larppiin. Se päättyi yllättäen Puunhalaajien päkstäppivallankumoukseen. Larpin jälkeen menimme terassille päiväkahveille.

43


Tauon jälkeen päivä jatkui "hyvä elämä" -aiheisella A-Pättiniemi-tooksoulla. Sitten saimme päivälliseksi pyttipannua ja suklaamoussesa, jonka jälkeen aloimme kirjoittaa tätä blogia, jonka juuri olet lukenut. 3:< PS. Valitamme kirjoitusvirheistä, sillä Pulkkinen aivasti raivokkaasti ja olemme hyvin järkyttyneitä. Edelleen. D:


45


46


47


48


52

53

54