Kiitos asiakaskyselyyn vastanneille! 

Vastaukset olivat ällistyttävän positiivisia ja antavat meille mukavaa lisäpotkua arkeemme. Tästä on hyvä jatkaa. Kysely tehtiin nettisivuillamme elokuussa 2017 ja linkki siihen lähetettiin tekstiviestinä myös suoraan rekisterissämme olleille asiakkaille. Kyselyyn vastasi 31 asiakasta.

Yhteiskunnallisen yrityksemme tehtävä on M-Huoltamolla tukea nuoria opiskeluissa ja työelämään pääsemisessä. Tämä oli myös asiakkaillemme tärkeää. Yli 90 % kyselyyn vastanneista arvosti sitä erittäin tai melko paljon. Asiakkaamme ovat myös meille uskollisia, suurin osa (90 %) oli käynyt M-Huoltamolla useammin kuin kerran. Kouluarvosanaksi M-Huoltamolle annettiin 8,61, mikä on kiitettävää tasoa. Hintatasoon kaikki vastaajat olivat erittäin tai melko tyytyväisiä. Työn laatuun ja asiakaspalveluunkin 93 %.  

M-Huoltamo on löydetty usein tuttavan kautta. Toivomme, että jatkossakin asiakkaamme kertovat M-Huoltamon toiminnasta eteenpäin. Vain yhdessä nuorten hyväksi tehtävä työ onnistuu!


Taustatietoja M-Huoltamosta

M-Huoltamo on osa Martinus-palvelut Oy:tä, jonka tavoitteena on tuottaa erilaisia palveluita ja työllistää työtä vailla olevia henkilöitä. Työpaikan antaman tuen ja valmennuksen avulla työntekijät saavat ponnahduslaudan työelämään. Yrityksen taustalla ovat Martinus-säätiö ja Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä.

Käyttämällä M-Huoltamon palveluita asiakkaat osallistuvat nuorten yhteiskuntatakuun toteuttamiseen. Huoltamolla tarjotaan nuorille polkuja kohti työelämää. Nuoret voivat työskennellä Huoltamolla autoalan ammattilaisten tukemana opiskelijoina, työkokeilijoina tai palkkatyössä.