Kouluikäisten parissa on monenlaista tehtävää

• Kerhonohjaajana

Seurakunnassamme toimii kerhoja 7-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Kerhot kokoontuvat pääosin kerran viikossa pari tuntia kerrallaan. Kerhoja voi olla erilaisia, kuten askartelu, kokkaus,  jne. Jos olet käynyt rippikoulun ja olet kiinnostunut antamaan aikaasi muutaman tunnin viikossa lasten iloksi ja hyödyksi.

• Kerhoavustajana voit olla auttamassa vaikka välipalan tekemisessä ja jakamisessa, pelailemassa lasten kanssa tai juttelemassa.
  • Leiriavustajana pääset mukaan viettämään viikonlopun kouluikäisten kanssa. Leirillä on mahdollista hyödyntää omia vahvuuksia ohjelman vetäjänä tai apukäsinä ohjelmissa.
  • Saat tehtäviin koulutuksen sekä ohjausta ja opastusta
  • Ota yhteyttä nuorisotyönohjaaja Mari Ylikangas 050 599 7093, etunimi.sukunimi@evl.fi

Katso myös Messukylän seurakunnan vastuunkantajien hommia löytyy www.meseurakunta.fi