melapset

Koululaisten toiminta Messukylän seurakunnassa

Messukylän seurakunnan kouluikäiset
melapset kuva

Järjestämme toimintaa 7-14 -vuotiaille pojille ja tytöille. Viikoittain kokoontuvia kerhoja on koko seurakuntamme alueella.

Lisäksi tarjolla on leirejä, retkiä, askarteluiltoja, messuja ja muita tapahtumia.Pyrimme huomioimaan työssämme myös perheitä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme yksin tai yhdessä ystävien kanssa!

Melapset Facebookissa

Paras kaveri- leiri

Leirillä tehdään uusien ja vanhojen kavereiden kanssa hauskoja juttuja sisällä ja ulkona. Luvassa lunta, seikkailua ja robotteja.

Ilmoittautuminen www.melapset.fi 1.2.2019 mennessä.

Leiri on uudessa AitO toimintakeskuksessa, jossa on remontoidut majoitushuoneet, iso liikuntasali, jossa pääsee pelaamaan ja leikkimään. Leirillä nautitaan lämmintä ruokaa sekä välipalaa ja iltapalaa, aamiaista unohtamatta.  Joten nälkäisenä ei tarvitse olla.  Pihalla ollaan myös pelaamassa ja leikkimässä. Illalla vietetään aikaa yhteisen ohjelman parissa ja nukutaan yhdessä kavereiden kanssa samassa huoneessa. Huoneet ovat erikokoisia  2-6  henkilölle.

Isoset, eli yli 15 vuotiaat vapaaehtoiset  nuoret, toimivat leirillä isosiskoina ja isoveljinä. He ovat mukana leiritouhuissa lasten kanssa ja auttavat ohjelmissa, pelaavat ja leikkivät, sekä lukevat iltasatuja. Muutamia isosia on lasten kanssa nukkumassa samassa huoneessa.

Leiriasioissa ota yhteyttä

Mari Ylikangas

mari.ylikangas@evl.fi

Ajankohta: 16.2.2019 klo 9.00 - 17.2.2019 klo 13.00