biljardi

Aikuisohjaajaksi?

Yökahvila All Inn pyörii Linnainmaalla pääsääntöisesti vapaaehtoisten vastuunkantajien voimin. On olemassa kuitenkin muutama tehtävä, mistä maksamme tuntipalkkaa (8€/tunti, miinus verot). Illan palkallisiin tehtäviin edellytämme 18 vuoden ikää sekä hyvämaineista kansalaisuutta. Aktiivinen seurakuntanuoritausta Messukylän seurakunnassa katsotaan myös eduksi.  Näihin tehtäviin voit hakea, valitsemme hakijoiden joukosta tehtäviin sopivat henkilöt. Hakea voit aina kausittain. Syyskauden aikuisohjaajien haku on auki nyt 5.9. asti.

Aikuisohjaajiksi valitut tekevät ensin yhden illan harjoittelun sekä osallistuvat koulutuksiin, joita heille järjestetään. Tämän syksyn koulutusilta on perjantaina 7.9. klo 17.00 - 19.30. Tähän koulutukseen osallistuminen on edellytys aikuisohjaajana toimimiselle.

Tällä lomakkeella voit hakea aikuisohjaajan tehtävää. Työntekijä on sinuun yhteydessä henkilökohtaisesti mahdollisesta valinnasta perjantaihin 7.9. mennessä. Annettuasi tiedot, suostut siihen, että tietoja käsittelee seurakunnan työntekijä ja niistä käytetään puhelinnumeroa whatsapp-ryhmän luomiseen.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.