Olet löytänyt tiesi Messukylän seurakunnan isoskoulutusilmoittautumiseen, MAHTAVAA! =) 

Messukylän seurakunnan isko (eli isoskoulutus) käynnistyy viikolla 37. Koulutusta järjestetään maanantaisin ja torstaisin klo 17:30-19:00.  Ensimmmäinen koulutuspäivä on siis maanantaina 10.9.. Maanantain ja torstain koulutusten sisällöt ovat identtiset, joten voit viikoittain osallistua kumpaan tahansa ryhmään. Iskoon voivat osallistua kaikki rippikoulun käyneet (missä tahansa seurakunnassa). Iskoon voit myös osallistua, vaikka et vielä tietäisikään, haluatko toimia isosen tehtävässä. Koulutus on maksuton ja sen suorittamisesta saat keväällä todistuksen 

Messukylän seurakunnan isoskoulutuksessa opettelemme ja harjoittelemme ryhmänohjaus- ja vuorovaikutustaitoja. Pääsemme yhdessä ihmettelemään kristinuskoa, saamme uusia kavereita ja vietämme yhteistä aikaa leireillä. Olisko tää sun juttusi? Ilmoittaudu alla olevasta lomakkeesta ja tuu chekkaamaan!

Lomakkeessa kysyttäviä tietoja käyttävät isoskoulutuksen kouluttajat. Keräämme tietoja koulutuksen suunnittelua ja informaationkulkua varten. Tietoja ei luovuteta eteenpäin.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.