Toimintaa nuorille aikuisille

Tunnetko olevasi ilman paikkaa seurakunnassa? Tunnetko itsesi ehkä väliinputoajaksi nuorille tarkoitetun ja aikuisille tarkoitetun toiminnan välissä?

Kenelle K18-toiminta on suunnattu?

Messukylän seurakunnan K18-toiminta on suunnattu 18-vuotta täyttäneille tai kuluvana vuonna 18-vuotta täyttäville nuorille aikuisille. Messukylän seurakunnan k18 leireille saavat lähteä kaikki täysi-ikäiset nuoret aikuiset.

Mitä on K18-toiminta?

Messukylän seurakunnan K18-toiminta on seurakunnan toimintaa, jota pyörittävät lähes kokonaan nuoret aikuiset itse. Toiminta koostuu pari kertaa vuodessa pidettävistä leireistä sekä muista epäsäännöllisistä tapaamisista. Yleensä tapaamisissa esimerkiksi ulkoillaan, pelataan, lauletaan, nauretaan ja hiljennytään. Kaikki uudet ideat ovat tervetulleita. Tässä porukassa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä yhdessä tehdään.

Lisätietoja leireistä ja muusta fossiilitoiminnasta löydät Facebookin ryhmästä Yhdistyneet Fossiilit.

Tule rohkeasti mukaan, asuit sitten Messukylän seurakunnan alueella tai sen ulkopuolella!

Näistä kuvista saat esimakua Tampereen seurakuntayhtymän yhteisestä K18-leiristä

k18-leirin mainoskuva

Ryhmäkuva_fossiilileiri