Leirit, retket ja tapahtumat

Järjestämme leirejä pitkin vuotta. Kesällä etupäässä ripareilla, syksyn, talven ja kevään leirit painottuvat viikonloppuihin ja koulujen loma-aikoihin.
Vuoden aikana järjestetään ohjaajakoulutukseen kuuluvia leirejä sekä nuorille tarkoitettuja viikonlopun mittaisia leirejä. Teemme retkiä myös kristillisiin nuorisotapahtumiin ja järjestämme omia tapahtumia nuorille.

Kevään 2019 leirit

11.-13.1. Aparileiri
16.-17.2. Koululaisten leiri, jonne voi halutessaan hakea isoseksi
8.-10.3. Isoskoulutusleiri
29.-31.3. K18-leiri
26.-28.4. Koululaisten leiri, jonne voi halutessaan hakea isoseksi

Leiri-info

Mitä leirille mukaan?

• vaatetta sisälle ja ulos
  • petivaatteet: aluslakana, pussilakana ja tyynyliina. (pussilakanan voit halutessasi korvata makuupussilla, mutta aluslakanan ja tyynyliinan tarvitse siitä huolimatta mukaan).
  • Raamattu
  • henkilökohtaiset hygieniavälineet ja pyyhe
  • henkilökohtaiset lääkkeet tarvittaessa
  • osallistujakortti täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna TÄSTÄ
  • Oman soittimen (helposti mukaan otettava) voi ottaa mukaan.

Mitä leirille ei oteta mukaan?

• päihteitä tai energiajuomia
  • kännykkään tai muuhun laitteeseen liitettäviä kaiuttimia
  • seurakunnan vakuutus ei kata matkatavaroita, joten jätä kotiin tietokoneet ja muut
  • ei tarvitse ottaa rahaa leirimaksua varten

Leirien hinnat ja maksu

• Koulutusleirit maksavat 35e ja nuortenleirit 40e
  • Leiristä tulee lasku kotiin leirin jälkeen.
  • Perustelluista syistä voidaan myöntää maksuvapautus leirimaksusta. Jos leirimaksu tuottaa vaikeuksia, ota yhteyttä leirin turvallisuusvastaavaan (mainitaan kyseessä olevan leirin leiri-infossa), Messukylän seurakunnan nuoriso-/perhediakoneihin tai sähköpostilla: messukyla.nuorisotyo@evl.fi

Leirin peruminen

• Jos et pääse tulemaan leirille, niin ilmoita siitä heti kun pystyt.
  • Lähtökohtaisesti leirillä ollaan koko leiriaika, mutta jos sinulla on poikkeuksellisen hyvä syy poistua aikaisemmin tai tulla hiukan myöhemmin, ota myös siinä tapauksessa yhteyttä  ennen leiriä.