Leffayö Linnainmaan seurakuntakeskuksella 2.-3.1.2019. INFO osallistujille ja heidän kotiväelleen!

Leffayöhön osallistuja! Näytähän tämä info myös kotiväellesi.

2.-3.1.2019 Linnainmaan seurakuntakeskuksella tapahtuu! Talossa järjestetään nuorten leffayö ennakkoon ilmoittautuneille  klo 21:00-09:00 (bussiaikataulut on huomioitu aikataulussa). Klo 21 jälkeen seuriksen ovet ovat yön ajan lukossa ja liikenne pihalle minimoidaan. Mikäli et pääse Linnainmaalle klo 21 mennessä, niin laita Eetulle viestiä asiasta. Mikäli yön aikana alkaa väsyttämään, niin ei huolta, rauhoitamme talosta nurkkauksen, jossa nuoret voivat levähtää.

Koska olemme alaikäisistä nuorista vastuussa, niin odotamme kaikkien ilmoittautujien osallistuvan tapahtumaan. Tapahtumaan ilmoittautuminen on siis sitovaa! Mikäli olet lähdössä kotiin ennen klo 06:00 tai joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoita asiasta nuorisotyönohjaaja Eetu Tuomelle huoltajan yhteystietojen kera.

Tapahtuma maksaa 10€. Osallistumismaksulla kustannetaan leffayön tarjottavat. Voit halutessasi varata myös itse mukaan pientä naposteltavaa. Tapahtuma on päihteetön.

Nuoret ja nuorten huoltajat voivat olla kaikkiin leffayöhön liittyvissä asioissa ja kysymyksissä yhteydessä nuorisotyönohjaaja Eetu Tuomeen, p. 0408048632 / sposti eetu.tuomi@evl.fi.

Hyvää leffayötä ja uutta vuotta kaikille!