Partio

Messukylän seurakunta toimii taustayhteisönä seitsemälle lippukunnalle. Ota suoraan yhteyttä lippukuntiin, jos olet kiinnostunut partiotoiminnasta.


Partiolippukunnat

Aitopartio www.aitopartio.fi
Aitopartio, tuttavallisemmin AIPA, on aitolahtelainen tyttölippukunta, joka kokoontuu Aitolahden kirkon vieressä sijaitsevassa kolossa (Jenseninkatu 1).

Aitolahden Hirvi-Veikot www.aitolahdenhirviveikot.net
Aitolahden Hirvi-Veikot Hi-Ve ry. on hämäläinen, tamperelainen ja ennen kaikkea aitolahtelainen poikalippukunta, joka kokoontuu Aitolahden kirkon vieressä sijaitsevassa kolossa (Jenseninkatu 1).

Kaukapartio  www.kaukapartio.fi
 
Kaukapartion kokoontumistilat ovat Kaukajärven seurakuntatalolla (Keskisenkatu 20) ja Levonmäen seurakuntatalolla (Hikivuorenkatu 63). Kaukapartio on yhteislippukunta eli  toimintaa on tytöille ja pojille.

Messukylän Metsäpojat http://www.metsapojat.fi
Metsäpoikien kolot ovat Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40) ja Messukylän seurakuntakodilla (Messukyläntie 36). Metsäpojat ovat poikalippukunta, toimintaa pojille.

Messukylän Metsätytöt  https://metsatytot.com
 Metsätyttöjen kolot ovat Takahuhdin Pappilassa (Tanhuankatu 40) ja Messukylän seurakuntakodilla (Messukyläntie 36). Metsätytöt ovat tyttölippukunta, toimintaa tytöille.

Niihaman Saukot www.niihamansaukot.fi
Niihaman Saukkojen keulapiikki eli kokoontumistila on Vehmaisten seurakuntatalolla (Kauppilaisenkatu 26). Niihaman Saukot ovat meripartiolippukunta, toimintaa pojille.

Teiska-Partio www.teiskapartio.fi

Teiska- Partio kolot ovat Kämmenniemessä Kotilinnasäätiön tiloissa, sekä Teiskon seurakuntatalolla. Teiska-Partio on yhteislippukunta eli toimintaa on tytöille ja pojille.