Ohjeet rippikouluilmoittautumiseen!

Lue huolellisesti ensin ohjeet ja toimi vasta sitten!

Suurin osa rippikoululaisista haluaa oman kotiseurakuntansa järjestämään rippikouluun. Tampereella näitä ovat Tampereen Eteläinen seurakunta, Tampereen Harjun seurakunta, Tampereen Messukylän seurakunta, Tampereen Tuomiokirkkoseurakunta ja Tampereen ruotsalainen seurakunta. Toki koko valikoima on käytössäsi, mutta kiinnitä huomiota valintaohjeisiin.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijaisesti internetissä tai  lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 17.9.2018 ja päättyy maanantaina 14.10.2018. Ilmoittautumisajankohdalla ei ole merkitystä, paikat jaetaan toiveiden perusteella niin, että mahdollisimman moni pääsisi jollekin haluamastaan neljästä ryhmästä toivomansa ystävän kanssa.

Näin ilmoittaudut

1) Täytä ilmoittautumisessa kysyttävät tiedot yhdessä vanhempiesi kanssa.

2) Valitse esitteestä neljä sinulle sopivaa rippikoulua seuraavasti:
  • Vähintään kahden valitsemasi vaihtoehdon tulee olla kotiseurakuntasi rippikouluja. Jos et tiedä mihin seurakuntaan kuulut, katso seurakuntarajat osoitteesta tampereenseurakunnat.fi/seurakunnat_kartalla.
  • Muut vaihtoehdot voit poimia toisen seurakunnan tai seurakuntien yhteisistä rippikouluista.
  • Ainakin kahden vaihtoehdon tulee ajoittua talvelle tai heinä- tai elokuulle.
  • Mikäli haluat ehdottomasti kaupunkirippikouluun, voivat kaikki vaihtoehdot olla niiden joukosta.
  • Valintojen järjestys otetaan huomioon, mikäli mahdollista. Suurta painoarvoa tälle ei voida antaa.
3) Jos ilmoittaudut paperisella lomakkeella, niin merkitse rippikouluvaihtoehtojesi numerot selvästi.

4) Jos et kuulu seurakuntaan, merkitse kohtaan ”kotiseurakunta” väestörekisteri.

Perustellusta syystä voit ilmoittautua alle neljään rippikouluryhmään. Nämä syyt ovat:
  • Kuulut Tampereen ruotsalaiseen seurakuntaan ja haluat ehdottomasti sen leirille.
  • Pienryhmärippikoulu on sinulle ainoa mahdollinen vaihtoehto.
  • Käyt rippikoulusi jossain muualla kuin Tampereella, jolloin ilmoittaudut vain muualla käyvien etukäteisjaksoon.
Näissä tapauksissa täytä paperinen ilmoittautumislomake ja merkitse siihen vain haluamiesi rippikouluryhmien numerot. Lomake löytyy esitteestä tai sen voi tulostaa -sivulta. Kirjoita tarkat perustelut lomakkeeseen niille varattuun kohtaan.

Kaverin kanssa samaan rippikouluun

Ilmoittaudu internetissä yhdessä kaverisi kanssa. Netin ilmoittautumislomakkeen alareunassa on painike ”Lisää kaveri”. Siitä painamalla näkyviin tulee kahden henkilön ilmoittautumislomakkeet. Nämä täyttämällä ja valitsemalla yhteiset ryhmätoiveet molemmat ilmoittautuvat yhdessä rippikouluun. Huolehtikaa siitä, että molempien kaikki tiedot täytetään huolellisesti.

Paperisella lomakkeella ilmoittautuessa, valitkaa täsmälleen samat rippikouluvaihtoehdot ja palauttakaa lomakkeenne yhteen nidottuina. Kaveriporukan koko voi olla enintään KAKSI henkilöä. Suuremmat niput puretaan.

Miten voit ilmoittautua?

3 tapaa ilmoittautua:

• INTERNETISSÄ
Linkki avautuu tälle sivulle maanantaina 17.9.2018 ja
sulkeutuu maanantaina 14.10.2018.

TAI

• POSTITA
kirjallinen ilmoittautumislomake kirjekuoressa viimeistään maanantaina 8.10.2018 osoitteella: Tampereen ev.lut. seurakunnat, Kasvatustyön toimisto, Rippikoulut, PL 226, 33101 Tampere. Lomake löytyy esitteestä ja sen voi tulostaa myös tästä.
  TAI

• PALAUTA
lomake henkilökohtaisesti Kasvatustyön toimistoon (Näsilinnankatu 26) maanantaina 8.10.2018 klo 9–18 mennessä. Muina aikoina auki 9.30-15.