sinkut
Sinkkutyön uutiskirje helmikuu 2017
sinkut55

Arvoisa yksin elävä!

(Tämä kirje on lähetetty Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilanneille. Jos et jatkossa halua näitä uutiskirjeitä, laita asiasta postia osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi).


Talvi on jo pitkällä ja ehkä jopa paremmalla puolella!
Saamme iloita lisääntyvästä valosta, mikä toivottavasti piristää myös mieltä.

Yksin elävien kävelyretket  on käynnistyneet helmikuussa. Joka lauantai klo 14 kokoontuminen Aleksanterin kirkon pääovella (Pyynikin kirkkopuisto), mistä lähtö kävellen yhdessä sovittavaan paikkaan. Seuraava kävelyretki lauantaina 25.2. Jos porukkaa on enemmän, voi valita useammankin patikointikohteen. Se voi olla vaikka museo, järven ranta, Pyynikinharju tai ihan mikä tahansa mielenkiintoinen kohde kävelymatkan päässä.
(HUOM! 25.2. seurakuntien valokuvaaja Hannu Jukola saattaa tulla paikalle ottamaan sinkkutyön tiedotusta varten muutaman valokuvan, mutta kuvaa vain niitä, jotka ovat tällaiseen valmiita. Tärkeintä on saada välitettyä mukavaa kuvaa kivasta toiminnastamme.)

Sinkkujen oloilta Linnainmaalla lauantaina 25.2. klo 18 - 21, osoite Korpikodinkatu 2 (Linnainmaan seurakuntakeskus). Kokoontumiset jatkossa yläkerrassa, missä voi pelata myös biljardia, pöytätennistä ja monia pöytäpelejä tai ihan vain jutustella hauskassa seurassa.
Voisitko sinä toimia ryhmässä vastuuhenkilönä? Tähän kuuluu ovien avaus ja lukitseminen ja läsnäolo koko illan ajan. Kukin osallistuja huolehtii osaltaan illan mukavan yhteishengen luomisesta. Tässä illassa ei ole erityisesti ohjattua ohjelmaa, vaan ilta etenee osallistujien innon mukaan.

Sinkkuillassa maanantaina 27.2. klo 18 -20 Aleksanterin kirkon kryptassa aiheena on kristinuskon vaikutus suomalaisessa kulttuurissa. Saamme keskustella kristinuskon tulosta Suomeen ja sen vaikutuksesta Suomessa tällä hetkellä. Luther-aiheinen tietovisa.

Parittomat K-63 -ryhmä torstaina 2.3. klo 10 Suurella Sydämellä -klubilla, Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26, katutaso. Kokoonnumme aluksi kahville Seurakuntien talolla ja lähdemme noin klo 10.30 kävelemään Työväenmuseo Werstaalle www.werstas.fi Finlaysonin alueelle, missä meitä ohjaa kolme kulttuuriluotsia. Voit tulla myös suoraan Werstaan aulaan klo 11, jolloin museo aukeaa ja luotsit odottavat siellä.

Muistathan lukaista myös nettisivuillamme www.tampereensinkut.fi julkaistavia blogitekstejä. Meillä on tällä hetkellä kaksi aktiivista bloggaajaa, jotka jakavat ajatuksiaan sinullekin. Virkistävää luettavaa.

Facebookissa toimintamme löytää hakusanalla Tampereen sinkut. Käy tykkäämässä. Haluaisitko päivittää sivuamme? Ole yhteydessä allekirjoittaneeseen, niin sovitaan asiasta.

Tampereen seurakuntien tiedotuslehti SILTA ilmestyy seuraavan kerran 1.3. Sieltä löydät kiinnostavat tapahtumat seurakunnissa. SILTA on myös verkossa www.siltalehti.fi

Talvi-iloa laskiaisen kynnyksellä!

Sari Peltonen
Yksin elävien toiminnasta vastaava työntekijä
Tampereen ev.lut. seurakunnat
www.tampereenseurakunnat.fi
www.tampereensinkut.fi


Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi