sinkut
Sinkkutyön uutiskirje huhtikuu 2017
sinkut55

Hyvää pääsiäisen aikaa!

(Tämä kirje on lähetetty Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilanneille. Jos et jatkossa halua näitä uutiskirjeitä, laita asiasta postia osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi).

Olemme päässet jo pitkälle kohti kevättä. Iloitkaamme valosta!

Yksin elävien kävelyretket  käynnistyivät helmikuussa. Joka lauantai klo 14 kokoontuminen Aleksanterin kirkon pääovella (Pyynikin kirkkopuisto), mistä lähtö kävellen yhdessä sovittavaan paikkaan. Huhtikuun kävelyretket ovat 1.4., 8.4., 15.4., 22.4. ja 29.4. Jos porukkaa on enemmän, voi valita useammankin patikointikohteen. Se voi olla vaikka museo, järven ranta, Pyynikinharju tai ihan mikä tahansa mielenkiintoinen kohde kävelymatkan päässä.

Lauantaina 1.4. ohjelmassa on myös Yksin elävien keskusteleva pyhiinvaellus Pyynikin kirkkopuistossa. Kokoontuminen Aleksanterin kirkon pääovella klo 14.  Vaellamme oppaan  johdolla Kirkkopuiston raikkaassa ympäristössä päätyen Aleksanterin kirkon messuun klo 15-16. Kahvitarjoilu messun jälkeen. 1.4. on muitakin pidempiä ohjattuja pyhiinvaelluksia, jotka päätyvät Aleksanterin kirkolle. Lisätietoa: www.pyhiinvaellustampere.fi

Sinkkujen oloilta Nekalassa 1.4. ja 29.4. klo 17 - 21Nekalan seurakuntatalo, Kuoppamäentie 23, Tampere. Juttuseuraa, sisäpelejä, saunomista ja nyyttärit.
Illan aikana tapaat muita yksin eläviä, jotka Sinun tavoin kaipaavat juttuseuraa myös viikonloppuisin. Voit myös pelata biljardia, pingistä, liitokiekkoa ja muita pelejä. Sauna lämmitetään miehille ja naisille, ota oma pyyhe ja pesuaineet mukaan! Nyyttärit. Mukana vapaaehtoinen ohjaaja. Sisäänkäynti alakertaan nuorisotyön tiloihin Kuismantien puolelta.

Sinkkujen oloilta Linnainmaalla lauantaina 22.4. klo 18 - 21, osoite Korpikodinkatu 2 (Linnainmaan seurakuntakeskus). Kokoontumiset yläkerrassa, missä voi pelata myös biljardia, pöytätennistä ja monia pöytäpelejä tai ihan vain jutustella hauskassa seurassa.
Voisitko sinä toimia ryhmässä toisena vastuuhenkilönä? Tähän kuuluu ovien avaus ja lukitseminen ja läsnäolo koko illan ajan. Kukin osallistuja huolehtii osaltaan illan mukavan yhteishengen luomisesta. Tässä illassa ei ole erityisesti ohjattua ohjelmaa, vaan ilta etenee osallistujien innon mukaan.

Sinkkujen yhteislauluilta maanantaina 24.4. klo 18 -20 Aleksanterin kirkon kryptassa. Laulattajana muusikko Elina Mäki-Rajala. Kahvia ja teetä tarjolla.

Parittomat K-63 -ryhmä kiirastorstaina 13.4. pääsiäisen merkeissä ja 27.4. vieraana huuliharppuorkesteri. Kokoontumiset klo 10-12 Suurella Sydämellä -klubilla, Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26, katutaso.

Muistathan lukaista myös nettisivuillamme www.tampereensinkut.fi julkaistavia blogitekstejä. Meillä on tällä hetkellä kaksi aktiivista bloggaajaa, jotka jakavat ajatuksiaan sinullekin. Virkistävää luettavaa.

Facebookissa toimintamme löytää hakusanalla Tampereen sinkut. Käy tykkäämässä. Haluaisitko päivittää sivuamme? Ole yhteydessä allekirjoittaneeseen, niin sovitaan asiasta.

Tampereen seurakuntien tiedotuslehti SILTA ilmestyy seuraavan kerran 5.4. Sieltä löydät kiinnostavat tapahtumat seurakunnissa. SILTA on myös verkossa www.siltalehti.fi

Pääsiäisen aikaan seurakunnissa on paljon tapahtumia. Seurakuntien tapahtumat löydät SILTA-lehdestä ja vaikkapa seurakuntien nettisivuilta www.tampereenseurakunnat.fi.

Siunausta kevääseesi ja pääsiäisen iloa ja riemua!

Sari Peltonen
Yksin elävien toiminnasta vastaava työntekijä
Tampereen ev.lut. seurakunnat
www.tampereenseurakunnat.fi
www.tampereensinkut.fi

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi