sinkut55
sinkut

Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje. Jos et halua jatkossa tätä harvakseltaan julkaistavaa kirjettä, lähetä postia allekirjoittaneelle sari.peltonen@evl.fi.
Kaikki uutiskirjeen tiedot löytyvät myös nettisivuiltamme www.tampereensinkut.fi.

Tervehdys!

Tampereen seurakuntien sinkkutyöllä on vielä ennen joulua muutamia tapaamisia.

Torstaina 8.12. klo 10 - 12 Parittomat K63 -ryhmä kokoontuu viimeistä kertaa ennen joulua. Keskustellaan adventista ja odotuksesta. Kokoontuminen on Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla, Näsilinnankatu 26.

Lauantaina 17.12. klo 17 - 21 on viimeinen Nekalan oloilta Nekalan seurakuntatalolla. Luvassa on puurotarjoilu jokaiselle osallistujalle. Tuttuun tapaan myös saunotaan ja vaihdetaan kuulumisia keskustellen ja mukavien sisäpelien merkeissä.

Sunnuntaina 18.12. klo 17 - 19 on taas Koiradeittien aika. Kokoontuminen Aleksanterin kirkon pihalla. Ehkä löydät ystävän itsellesi tai koirallesi?

Tiistaina 20.12. klo 18 - 20 Aleksanterin kirkon kryptassa ohjelmassa on Sinkkujen joulujuhla. Luvassa joulutorttukahvit, glögiä ja jouluista ohjelmaa. Ota mukaasi noin 5 euron arvoinen pikkupaketti.

Sinkkutyön nettisivuilla on aloittanut uusi bloggaaja. Tällä kertaa saamme iloita runoblogista. Käy tutustumassa tähän ja kaikkeen sinkkutoimintaan osoitteessa www.tampereensinkut.fi.

Huomaa, että Tuomiokirkkoseurakunta järjestää nuorille aikuisille kiinnostavia tapahtumia, kuten joululauluhetkiä. Niistäkin löydät lisätietoa nettisivuiltamme.

Iloista adventtiaikaa jokaiselle!

Sari Peltonen
sinkkutyöstä vastaava työntekijä

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi