sinkut
Sinkkutyön uutiskirje joulukuu 2017
paperienkeli

Tervehdys kaikille Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilaajille!

Joulu lähestyy kovaa kyytiä.
Sinkkutoiminnassa on vielä muutamia tapaamisia joulun aikaan.

SINKKUJEN OLOILTA la 16.12. NEKALAN SEURAKUNTATALOSSA, Kuoppamäentie 23,
klo 17-21 Juttuseuraa, Sisäpelejä, Nyyttikestit, Sauna (Oma pyyhe ja pesuaineet mukaan!). Tarjolla riisipuuroa ja sekametelisoppaa.
Mukana vapaaehtoinen ohjaaja ja diakoni Hanna Sulonen


SINKKUTYÖN JOULUJUHLA maanantaina 18.12. klo 18-20 ALEKSANTERIN KIRKON kryptassa, Pyynikin kirkkopuisto. Voit ottaa halutessasi mukaan enintään 5 euron arvoisen pienen paketin. Ken lahjan tuo, se lahjan saa. Luvassa iloista jouluista ohjelmaa ja kahvitarjoilu. Mukana ovat myös diakonit Sari Peltonen ja Hanna Sulonen.


SINKKUJEN KÄVELYRETKET LAUANTAISIN 16., 23. ja 30.12.2017
Kokoontuminen joka lauantai klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa.
Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Haluaisitko lähteä lauantain iloksi kävelyretkelle Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan, Pispalan harjulle, Näsijärven, Pyhäjärven tai Ratinanrantaan, mielenkiintoiseen näyttelyyn tai museoon tai ihan jonnekin muualle? Sovitaan kävelyreitti paikalle tulleiden kanssa. Retkellä ei ole mukana ennalta sovittua ohjaajaa.

Lähde kuulostelemaan, löytyykö saman henkistä kävelyseuraa. Jos koolla on enemmän väkeä, toki porukka voi hieman jakaantuakin kiinnostusten kohteiden mukaan.  Joskus on hauskempaa seikkailla porukalla. Iloista kävelyretkeä jokaiselle!

Kävelyretket jatkuvat myös vuonna 2018!


JOULUAATON PUUROJUHLA ALEKSANTERIN KIRKON KRYPTASSA klo 13-15
Aleksanterin puurojuhla tarjoaa yhdessäoloa erityisesti yksin eläville ja sellaisille, joiden on vaikeaa yksin järjestää joulua. Mukana Pyynikin lähikirkon työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Hetken päätteeksi on mahdollisuus osallistua kirkossa aattohartauksiin klo 15 ja 17.


TAMPEREEN VAPAAKIRKOSSA YKSINÄISTEN JOULUJUHLA SUNNUNTAINA 24.12. klo 15 - 17.30. Jouluhartaus kirkossa klo 15 ja jouluruokailu Hilden-salissa klo 16. (Puutarhakatu 17).
Järjestää: Tampereen vapaakirkkoseurakunta


SINKKUJEN KAUPUNKIRETKI ke 27.12.2017 Aitolahden kirkolla klo 18.00 alkavaan Joululaulumessuun, Jenseninkatu 4. Sinkkujen yhteinen kokoontuminen ennen messua klo 16.45 Seurakuntien talon pääoven (Näsilinnankatu 26) edessä, josta lähdemme yhdessä paikallisbussilla Aitolahteen. Bussi 28 Keskustorin pysäkki G klo 17.04. Voit nousta bussiin myös matkan varrella tai saapua paikalle omalla kyydillä.
Messuun on helppo tulla ja helppo olla. Messussa tuttuja joululauluja Kohtaamispaikan bändin kanssa, yhteistä rukousta ja ehtoollinen. Lapset ovat tervetulleita. Minikirjasto on auki ennen ja jälkeen messun. Iltapala nyyttäreinä, talo tarjoaa glögit. Tuo tarjottavat tarjoiluastiassa omin ottimin. Jos haluat säästää kertakäyttöastioita, ota oma kuppi ja lautanen mukaan. Sinkuista Hanna lähtee mukaan retkelle Seurakuntien talolta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!


JOULUAIKAAN Tampereen ev.lut. seurakunnissa on paljon muitakin tapahtumia. Niistä saat lisätietoa parhaiten osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi.
Kauneimpia joululaulujakin lauletaan vielä monissa kirkoissa.


Siunattua jouluaikaa ja Vapahtajamme syntymäjuhlaa jokaiselle!

Terveisin, Sari ja Hanna


Jos et jatkossa halua uutiskirjettä, laitahan asiasta postia osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi


Sinkkujen kävelyretket 2017
Sinkkujen kävelyretket jatkuvat myös vuonna 2018.
aleksanterin kirkko piirros HK joulu joulukortti 2017

Tampereen sinkut toivottaa Hyvää Joulua ja Onnea Vuoteen 2018! Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille toimintaan osallistuneille!