sinkut
Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirje Kesä 2017
sinkut+nimiöpalkki
(Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön tiedote uutiskirjeen tilanneille. Jos et jatkossa halua näitä uutiskirjeitä, laita sähköpostia osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi.)

Juhannustervehdys!

Kesäyö on nyt lyhimmillään ja päivä pisimmillään. Pääsemme parin päivän päästä juhannuksen viettoon. Sitä ennen sinkkutoiminnan puitteissa pääsee vielä Torpalle saunaillan viettoon.
Lauantaikävelyt jatkuvat kesälläkin joka viikko lauantaisin klo 14. Torpalla saunotaan parin viikon välein torstaisin. Tampereen seurakunnilla on juhannuksen tienoilla paljon ohjelmaa.
Katso lisää www.tampereenseurakunnat.fi

Tässä poimintoja tulevista tapahtumista:


Sinkkujen kesätorstait Siivikkalan Torpalla 
Seuraava kokoontuminen 22.6. klo 16-21

(Torpantie 29, Siivikkala) Saunomista, uimista, nuotiohetkiä, nyyttärit, yhdessäoloa!

Tapaamiset torstaisin klo 16 - 21 seuraavina päivinä:
22.6. , 6.7.,  20.7.,  3.8. ja  17.8.
Nyyttikestit ja/tai omat eväät mukaan! Kahvi ja tee talon puolesta.

Sauna ja nuotio lämmitetään porukalla, samoin kahvinkeitto ja muut yhteiset tehtävät. Saunavuorot naisten ja miesten kesken sovitaan paikan päällä. Sauna on puulämmitteinen ja sijaitsee aivan Näsijärven rannassa. Käytössämme on rantasaunana lisäksi laavu ja Sammallahden huvila.

Ilmoittautumista kesäpäiviin ei tarvita ja kustannuksia aiheutuu vain matkoista ja eväistä. Torpalla ei käytetä alkoholia! Paikalle pääsee keskustasta bussilla 28, jää pois Leppästentien pysäkillä, siitä vielä kilometrin kävelymatka perille.

Vapaaehtoinen vastuuhenkilö avaa ovet ja ohjaa tehtäviin (saunanlämmitys, puiden kanto, kahvinkeitto jne.). Tehdään porukalla illoista kivoja ja virkistäviä yhdessäolon hetkiä!
http://www.torpankurssikeskus.fi/sivustot/torpan_kurssikeskus


Kokeile melontaa 3.8. saunaillassa!

Erä- ja luonto-opas Kimmo Sunell ohjaa 3.8. illan aikana halukkaille melontaa. Melomme Suomensaaren tuntumassa Torpan edustalla. Kimmo veloittaa opastuksesta ja kanoottien käytöstä 25 euroa/ henkilö. Maksu suoraan hänelle illan aikana. Jos kiinnostut tästä, ole yhteydessä suoraan Kimmoon 050 3771572 tai fourseasonsoutdoors@elisanet.fi. Kimmon yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta: www.fourseasonsoutdoors.fi


Sinkkujen kävelyretket lauantaisin klo 14

Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen joka lauantai klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven edessä (Pyynikin kirkkopuisto). Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan. Kävelyretkillä ei ole erikseen ohjaajaa, vaan päivän kävelyporukka päättää keskenään kulloisenkin kävelykohteen.

Haluaisitko lähteä lauantain iloksi kävelyretkelle Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan, Pispalan harjulle, Näsijärven, Pyhäjärven tai Ratinanrantaan, mielenkiintoiseen näyttelyyn tai museoon tai ihan jonnekin muualle? Lähde kuulostelemaan, löytyykö saman henkistä kävelyseuraa. Jos koolla on enemmän väkeä, toki porukka voi hieman jakaantuakin kiinnostusten kohteiden mukaan. Moni Tampereelle hiljattain muuttanut etsii seuraa arkiseen elämään ja kuulee mielellään Tampereen kiinnostavista paikoista. Joskus on hauskempaa seikkailla porukalla. Iloista kävelyretkeä jokaiselle!

Ilkon juhannusaatto 23.6. alkaen klo 14

Juhannusaattona 23.6. luonnonkaunis Ilkon kurssikeskus Kangasalla (Ilkontie 8-10, Kangasala) kutsuu kaikkia jälleen keskikesän juhlaan. Päivän päätapahtuma on Tuomasmessu "Hän on hyvä" -otsikolla Ilkon pihamaalla klo 16 alkaen.

Muu ohjelma Ilkossa alkaa jo 14 ja jatkuu noin klo 20 asti.

Järjestää: Tampereen Tuomasmessu http://www.tampereentuomasmessu.fi/sivustot/tuomasmessu


Valohoidossa 23.6.2017 Hervannan juhannus

Hervannan kansainvälinen Juhannusjuhla juhannusaattona Hervannan kirkossa klo 18-20.Kokko rannassa syttyy Ahvenisjärven rannassa klo 20.30.
Afrikkalainen katukeittiö, Marttojen puffetti, makkaramyyntiä.
Mukana juhlassa Viktor Klimenko, Joseph Shodeinde, Adolphe Kasonga, Kaisa Plomp, Hannu Vuorinen ym.

Ajankohta: 23.6.2017 klo 18.00
Paikka: Hervannan kirkko
Osoite: Lindforsinkatu 7, 33720 Tampere
Järjestäjä: Hervannan seurakunta


Tesomajärven juhannus - Juhannusaaton illanvietto kaikenikäisille

Tesomajärven rannassa, Tesoman puolella.
Makkaranpaistoa, mehua, musiikkia ja yhteislaulua kanttorin johdolla, hartaus.

Ajankohta: 23.6.2017 klo 18.00-20.00

Järjestää: Harjun seurakunta

*******************************

Kesäiloa ja siunausta Sinulle toivoen,

Sari Peltonen,
yksin asuvien toiminnasta vastaava työntekijä
Tampereen ev.lut. seurakunnat

www.tampereensinkut.fi

www.tampereenseurakunnat.fi

juhannusruusu
Juhannusruusuja
Juhannus Laikunlavalla2017_n
Laikunlavan kansainvälinen juhannusaaton juhla kestää noin klo 18 - 22. Luvassa upeaa gospelmusiikkia ja picnic-ruokailua nyyttäriperiaatteella. Tapahtuma on ilmainen ja sopii erinomaisesti keskikaupungilla juhannustaan viettäville ja kaikille kiinnostuneille. Tapahtuma on yksityishenkilöiden järjestämä.
Ilkko_juhannusaatto
Ilkon juhannusaatto