sinkut55
Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirje lokakuu 2018
sinkut

(Tämä uutiskirje on lähetetty Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilaajille. Jos et jatkossa halua tätä uutiskirjettä sähköpostiisi, lähetä siitä ilmoitus osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi).

Syystervehdys!

Lokakuu on jo alkanut ja siksi haluamme tiedottaa vielä uusistakin toiminnoistamme.

Keski-ikäisten leskien ryhmä aloittaa torstaina 4.10. kello 16.30 - 18

Kokoontuminen Seurakuntien talossa, Näsilinnankatu 26, katutaso, Suurella Sydämellä -klubi.
Lokakuun toinen kokoontuminen on 25.10. samaan aikaan samassa paikassa.

Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa keskustellaan osallistujien toiveista ja tarpeista. Tapaamisten sisältö rakentuu osallistujine toiveiden mukaan. Etsitkö juttuseuraa ja kaveria ulkoiluun, teatteriin, elokuviin tai muuhun yhdessä tekemiseen? Haluatko vaihtaa ajatuksia toisten kanssa yksin jäämisen haasteista? Tämä ryhmä voi antaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin. Tiedustelut diakoni Sari Peltonen 050 381 7177

Lapsi on ilo -ryhmä yksinhuoltajille

Yksinhuoltajille ja yhdelle noin 2 - 8-vuotiaalle lapselle suunnattu ryhmä, jossa tehdään ja koetaan yhdessä asioita. Ilmoittaudu pikaisesti!

Ryhmän tavoitteena on tarjota vertaistukea yksinhuoltajille, vaalia lapsen ja vanhemman välistä suhdetta sekä lisätä voimavaroja arkeen. Aluksi välipala. Tiedustelut, ilmoittautumiset

Kokoontumiset: 11.10.,  25.10., 8.11., 22.11. ja 13.12.  klo 17 - 18.30
Kalevan kirkon saleissa 4 ja 5 (Liisanpuisto 1).

Aloitamme salissa 4 pienellä välipalalla. Ryhmä on tarkoitettu vanhemmalle ja yhdelle lapselle. Tapaamiskerroilla ollaan aluksi kaikki yhdessä, lopussa aikuisille omaa ohjelmaa ja lapset ovat lastenohjaajan hoidossa. Ryhmään mahtuu kuusi lasta. Ryhmä on materiaaleineen maksuton ja siihen sitoudutaan viideksi kertaa.

Tiedustelut, ilmoittautumiset ja erityisruokavaliot pikaisesti:
diakoni susanna.laitinen@evl.fi 050 541 5790
diakoni hanna.sulonen@evl.fi 040 804 8122

Sinkkujen kävelyretket lauantaisin klo 14 - 16

Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Haluaisitko lähteä lauantain iloksi kävelyretkelle Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan, Pispalan harjulle, Näsijärven, Pyhäjärven tai Ratinanrantaan, mielenkiintoiseen näyttelyyn tai museoon tai ihan jonnekin muualle? Sovitaan kävelyreitti paikalle tulleiden kanssa. Retkellä ei ole mukana erikseen ohjaajaa.

Lähde kuulostelemaan, löytyykö saman henkistä kävelyseuraa. Jos koolla on enemmän väkeä, toki porukka voi hieman jakaantuakin kiinnostusten kohteiden mukaan. Moni Tampereelle hiljattain muuttanut etsii seuraa arkiseen elämään ja kuulee mielellään Tampereen kiinnostavista paikoista. Joskus on hauskempaa seikkailla porukalla. Iloista kävelyretkeä jokaiselle! Lähtöpaikka: Aleksanterin kirkko

Sinkkujen matkailta 8.10. klo 18 - 20

Vertaistapaaminen yksin asuville työikäisille aikuisille Aleksanterin kirkon kryptassa.

Ota mukaan matkamuisto tai kuva matkasta, jolla olet joskus ollut. Voit kertoa myös haaveidesi matkasta. Sinkkuillat tarjoavat mahdollisuuden tavata muita yksin eläviä. Illoissa on aina jokin aihe tai teema ja joskus illoissa on mukana vierailijoita. Voit tulla mukaan silloin kun haluat ja olet tervetullut myös valmistelemaan yhdessä toimintaa.
Kokoontumisissa on käynyt noin 20 - 40 ihmistä. Mukana diakonit Hanna Sulonen ja Sari Peltonen. Kahvia/teetä tarjolla.
Paikka: Aleksanterin kirkon krypta


Matkailta. Vertaistapaaminen yksin asuville työikäisille aikuisille Aleksanterin kirkon kryptassa.

Ota mukaan matkamuisto tai kuva matkasta, jolla olet joskus ollut. Sinkkuillat tarjoavat mahdollisuuden tavata muita yksin eläviä. Illoissa on aina jokin aihe tai teema ja joskus illoissa on mukana vierailijoita. Voit tulla mukaan silloin kun haluat ja olet tervetullut myös valmistelemaan yhdessä toimintaa.
Kokoontumisissa on käynyt noin 20 - 40 ihmistä. Mukana diakonit Hanna Sulonen ja Sari Peltonen. Kahvia/teetä tarjolla.
www.tampereensinkut.fi

Ajankohta: 8.10.2018 klo 18.00-20.00
Paikka: Aleksanterin kirkon krypta

Sinkkuillat esite 2018 syksy
Rohkeasti mukaan syksyn toimintaan!
Sinkkuillat esite 2018 syksy3
Parittomat K63 on ryhmä yli 63 -vuotiaille yksin asuville
Sinkkuillat esite 2018 syksy4
Pikadeitit tulossa marraskuussa...
Kintulammin kävelyllä
Launtaisin kävellään missä milloinkin...