yhteisövalmennus
Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirje marraskuu 2018
sinkut

(Tämä uutiskirje on lähetetty Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilaajille. Jos et jatkossa halua tätä uutiskirjettä, laita viestiä osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi.)

Mukavaa marraskuuta!

Tässä vaiheessa marraskuu on jo sumuisesti ja harmaasti menossa eteenpäin, mutta valoa synkkyyteen voivat tuoda esimerkiksi tapaamiset toisten ihmisten kanssa. Tampereen seurakuntien sinkkutoiminnassa tapahtuu monia asioita näin marraskuussakin. Seuraa myös Facebook-sivuamme Tampereen sinkut. Marraskuun Pikadeiteillä on oma tapahtumasivu Pikadeitit 17.11. Miksipä et lähtisi mukaan Pikadeiteille tutustumaan uusiin ihmisiin - ehkäpä kohdallesi osuu sydämesi valittu!

Tässä kirjeessä on muistutuksena tietoa marraskuun tapahtumistamme. Kaikki tiedot löytyvät tutusti myös osoitteessa www.tampereensinkut.fi. Silta-lehti ilmestyy keskiviikkona 7.11. ja sieltäkin löydät tapahtumamme.

Siunattua marraskuuta Sinulle!

Tervehtien sinkkutyössä toimivat diakonit Hanna Sulonen ja Sari Peltonen

Parittomat K63

on ryhmä yksin asuville (noin) yli 63-vuotiaille, jotka kaipaavat toisten seuraa. Torstaina 8.11. klo 10 - 11.45 kokoontuminen on Seurakuntien talon Emmaus-huoneessa talon 2. kerroksessa (Näsilinnankatu 26). Aiheena on Ikäihmisten seksuaalisuus ja vierailijana aiheesta jututtaa perheneuvoja Päivi Stelin- Valkama.
Marraskuun toisessa tapaamisessa 22.11. kokoontuminen on tutusti Suurella Sydämellä -klubilla (Näsilinnankatu 26). Silloin aloitetaan kahvittelulla ja kahvin jälkeen diakoni Hanna Sulonen saattaa osallistujat tutustumaan Kotitorin toimintaan Frenckelliin https://www.tampereenkotitori.fi/.

Keski-ikäiset lesket

kokoontuvat torstaina 8.11. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talon Emmaus -huoneessa (2.krs), Näsilinnankatu 26. Tämä on uusi ryhmä ja sopii Sinulle, joka haluat jakaa uuden elämäntilanteen kokemuksia toisten liian aikaisin leskeksi jääneiden kanssa. Loppuvuoden muut tapaamiset ovat 22.11. ja 13.12. Jälkimmäiset tapaamiset ovat Seurakuntien talon katutasolla Suurella Sydämellä -klubilla.

Nuoret aikuiset: Aapo ja frendit -tapaamiset Valohuoneella, Kyttälänkatu 1

tiistaina 13.11. klo 18 Ralf-Eerik Friman - Katse peiliin. Vastuunottaminen omista ihmissuhteista tai niiden puutteesta
tiistaina 27.11. Anna-Stina Haapa - Itsen ja toisen kunnioittaminen
Illan ohjelmassa on iltapalaa, ja yleensä keskustelua, joku teema-aihe sekä vierailija, tai sitten jotain mukavaa ajanviettoa yhdessä. Tai kaikkia näitä.  Iltojen ohella toisinaan muutakin mukavaa.  Tervetuloa mukaan! :)  Ota yhteyttä: pertti.k.huotari@gmail.com

Sinkkujen saunailta Nekalassa 17.11. klo 17 - 21

Juttuseuraa, sisäpelejä, saunomista ja nyyttärit

Illan aikana tapaat muita yksin eläviä, jotka Sinun tavoin kaipaavat juttuseuraa myös viikonloppuisin. Voit myös pelata biljardia, pingistä, liitokiekkoa ja muita pelejä. Sauna lämmitetään miehille ja naisille, ota oma pyyhe ja pesuaineet mukaan! Nyyttärit. Mukana vapaaehtoinen ohjaaja.
Paikka: Nekalan seurakuntatalo, Kuoppamäentie 23, Sisäänkäynti alakertaan nuorisotyön tiloihin Kuismantien puolelta.
Seuraavat saunaillat Nekalassa ovat 1.12. ja 15.12.

Sinkkujen teemailta Linnainmaalla
24.11. klo 18-21

Joulukorttiaskartelua. Materiaalit talon puolesta, omiakin voi tuoda.
Mukana diakoni Hanna Sulonen. Illan aikana tapaat muita eri-ikäisiä yksin asuvia, jotka Sinun tavoin kaipaavat juttuseuraa myös viikonloppuisin.
Talosta löytyy myös biljardi, pingispöytä sekä lautapelejä.
Keskustasta pääset paikalle esim. busseilla 1, 8, 28 ja 29. Pysäkki on Linnainmaan Citymarketin kohdalla. Paikka: Linnainmaan seurakuntakeskus, Korpikodinkatu 2

Pikadeitti-ilta Aleksanterin kirkon kryptassa 17.11.

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa. Pikadeitti on hauska ja helppo tapa tutustua uusiin ihmisiin ja löytää kenties oma sydämen valittu.
Tilaisuuksia on kolme erilaisille ikäryhmille.
Kello 13 kokoontuvat yli 50 -vuotiaat
Kello 15 kokoontuvat 35 - 50 -vuotiaat
Kello 17 kokoontuvat 20 - 35 -vuotiaat
Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018 osoitteessa www.tampereensinkut.fi
Osallistumismaksu 5 € (sisältää tarjoilun) maksetaan paikan päällä käteisellä.
Kysy lisää: pikadeitit@evl.fi

Muista äänestää seurakuntavaaleissa!

Ennakkoäänestys on nyt meneillään. Jos olet kirkon jäsen, voit äänestää seurakuntavaaleissa, joissa valitaan luottamushenkilöt seuraavaksi nelivuotiskaudelle. Katso lisää:  https://tampereenseurakunnat.fi/

Pikadeitti_17.11.2018
Pikadeitit Aleksanterin kirkon kryptassa lauantaina 17.11. alkaen kello 13. Ilmoittautuminen meneillään nyt osoitteessa www.tampereensinkut.fi
Sinkkukävelyt
Lauantaiset kävelyretket Aleksanterin kirkon pääovelta kello 14. Kävelyreitti sovitaan paikalle saapuneiden kanssa.