Sinkkujen uutiskirje Helmikuu 2016
Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje helmikuussa 2016.

Jos et halua enää vastaanottaa näitä kirjeitä, lähetä siitä ilmoitus osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi


Paastonajan tervehdys!


Iloista helmikuuta Sinulle! Kirkollisessa kalenterissa elämme jo eilen tuhkakeskiviikkona alkanutta paastonaikaa. Luterilaisessakin kirkossa voidaan viettää paastoa, kukin haluamallaan tavalla. Kirkossa on myös Ekopaasto -hanke, joka kutsuu miettimään ekologisempia elämänvalintoja ja miettimään, olisiko jotain tapaa löytää rauhaisaa rinnakkaineloa luomakunnan kanssa. Paasto voi tarkoittaa paitsi jostain ruoka-aineesta kieltäytymistä, myös tietoista elämän rauhoittamista itselle sopivalla tavalla.


risti ja sydänEnsi sunnuntaina vietämme myös ystävänpäivää. Tampereen tuomiokirkkoseurakunta järjestää erityisen ystävyyden messun Tuomiokirkossa sunnuntaina 14.2. klo 10.


Messun jälkeen kirkkosalissa esitellään toimintoja, joihin myös yksinäisyyttä kokevat voivat osallistua ja sellaisia juttuja, mistä voisi saada uutta virtaa elämäänsä. Olemme siellä myös mukana kertomassa seurakuntien sinkkutoiminnasta. Tule sinäkin kirkkoon sunnuntaina! Musiikkikin on erityistä ystävyyden messun musiikkia. Kirkon jälkeen tarjotaan kirkkokahvit!
Ensi lauantaina 13.2. klo 13-16 Pyynikin Kirkkopuistossa kokoontuu jälleen koiraihmisiä koiradeiteillä. Jos olet yhtään koiradeititkiinnostunut koirista tai koiraihmisisistä, lähde mukaan - joko yksin tai koiran kanssa! Tilaisuus on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ikärajoja ei ole, vaan kaiken ikäiset aikuiset voivat tulla mukaan tapahtumaan klo 13-16.


Ensi viikolla tiistaina 16.2. klo 18-20 Sinkkuillassa keskustellaan aiheesta Sinkkuuden siunaus ja kirous.

Linnainmaan ja Nekalan oloillat jatkuvat edelleen kerran kuussa, niistä alla on lisätietoa. Parittomat K-63 -ryhmä kokoontuu edelleen parittomilla viikoilla Satakunnankadulla.

Toivottavasti saamme vielä iloista talvikeliäkin!

Siunausta talveesi!

Sari Peltonen

Tampereen seurakuntien sinkkutyöstä vastaava työntekijä

www.tampereensinkut.fi

Facebookista löydät meidät nimellä Tampereen sinkut


Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi