Sinkkujen uutiskirje Joulukuu 2015

Adventtitervehdys!

 

Adventtiaika on pyörähtänyt käyntiin ja on aika alkaa vähitellen valmistautua jouluunkin.

 

Ennen joulua on tiedossa vielä useampiakin yksin elävien tapaamisia.

Ensi viikonloppuna on tiedossa parikin deittitapahtumaa. Perjantaina 4.12. TAMK:in yrittäjäopiskelijat järjestävät Match Track -sinkkutapahtuman 20-30 -vuotiaille. Tämä on toiminnallinen tapa tutustua uusiin ihmisiin.

Linnainmaalla on vielä yksi kokoontuminen lauantaina 12.12. klo 17-21, mutta siellä ei ole valitettavasti saunaa käytössä vesivuodon takia. Nyyttärit ja juttuseuraa on kuitenkin luvassa!


 

Sinkkujen adventtijuhlaa vietetään tiistaina 8.12 klo 18-20 Aleksanterin kirkon kryptassa. Luvassa on jouluista ohjelmaa. Ota mukaan myös omaa ohjelmaasi ja pikkupaketti (max 5 euroa).

 

Parittomat K63 -ryhmän syyskauden viimeinen kokoontuminen on torstaina 3.12. klo 10-12. Tämäkin tapaaminen vietetään adventin hengessä jouluun valmistautuen. Kokoontuminen osoitteessa Satakunnankatu 28 B.

 

Tarkastele vielä myös Silta-lehteä. Sieltä löytyy seurakuntien tapahtumat. Silta ilmestyy seuraavan kerran tällä viikolla 2.12., joten sieltä löytyvät kaikki tarpeelliset tapahtumatiedot joulun aikaan eri seurakunnissa!

 

Seurakuntien tapahtumat www.tampereenseurakunnat.fi ja sinkkujen tapahtumat www.tampereensinkut.fi

 

Siunattua adventtia ja joulua Sinulle!

Ystävällisin terveisin,

 

Sari Peltonen

Sinkkutyöstä vastaava työntekijä

P.S. Jos et enää halua vastaanottaa sinkkutyön uutiskirjettä, laita minulle asiasta postia osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi