sinkut
Sinkkujen uutiskirje Kesäkuu 2016
IMG 5178

Tämä on Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirje. Jos et halua jatkossa näitä kirjeitä, laita siitä viestiä osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi.


Kesäkuinen tervehdys!

Talvikauden sinkkutapaamiset ovat nyt takana ja nyt on aihetta kohdistaa katsetta kesään.


Edellisten vuosien tapaan yksinelävät kokoontuvat jälleen Luhtaanrannan leirikeskuksessa joka toinen viikko. Ensimmäinen tapaaminen on 13.6. klo 17-21. Entiseen tapaan kulku on omaehtoisesti kävellen, pyörällä, bussilla tai omalla autolla. Aivan perille asti ei bussilla pääse, mutta 600 m päähän kylläkin. Siitäkin lisäinfoa on alla. Paluukyytiä isomman tien varteen voi kysellä muilta illan osallistujilta.  Huomaa, että jo ensi viikolla sinulla on mahdollisuus päästä Luhtaanrannan löylyihin. Järjestämme nimittäin ympäristötalkoot Luhtaanrannassa jo 9.6. alkaen klo 16. Mukana on myös Messukylän seurakunnan miehiä. Talkooevästä on tarjolla! Tulethan mukaan valmistelemaan Luhtaanrannan kesäkautta!


Tiistaina 7.6. sinulla on tilaisuus osallistua toisenlaiseen kirkonmenoon. Järjestämme vaeltavan kaupunkikirkon alkaen klo 18 Finlaysonin kirkolta. Se kestää tunnin ja päätyy Vanhan kirkon läheisyyteen. Tervetuloa rohkeasti mukaan! Tekstit ja puheenvuorot tulkataan myös viittomakielelle.

Mäntän retkelle 10.6. on ilmoittautunut 40 lähtijää. Ilmoittautuminen päättyy tänään.


Seurakuntien kesätapahtumista löydät tietoa osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi ja Silta-lehden voit lukea myös netissä osoitteessa www.siltalehti.fi.


Heinäkuussa järjestämme jälleen Pikadeitit Särkänniemessä. Päivä on lauantai 16.7. Siitä piakkoin lisätietoa osoitteessa www.tampereensinkut.fi!

Riemullista kesäaikaa sinulle!

Sari Peltonen

sinkkutyöstä vastaava työntekijä


Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi