Sinkkujen uutiskirje Toukokuu 2015

Hei!

Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje.


Muistutan teitä jälleen ajankohtaisista tapahtumista, joista löytyy lisätietoa alla olevista linkeistä.

Huomenna torstaina 21.5. klo 10-12 on kevään viimeinen Parittomat K-63 -tapaaminen. Syksyn jatkosta ei ole vielä sovittu mitään. Jatkamme tapaamisia, mikäli kiinnostusta yhä riittää.


Perjantaina 22.5. on vielä kerran miesten lautapeli-iltapäivä yhdessä Setlementti Naapurin Mattila-miestyön kanssa. Koolla on suomalaisia ja maahanmuuttajataustaisia miehiä.


Lauantaina 23.5. kutsun sinua mukaan Pyhäjärven Kirkkopyöräilyyn. Lähtöjä neljästä paikasta klo 10. Tampereelta lähdöt Vanhan Kirkon edestä ja Pirkkahallilta. Alla on lisäinfoa.


Kesäkuun ensimmäisellä viikolla vietetään Vihreää viikkoa. Sen kunniaksi seurakunnat järjestävät Luhtaanrannan kurssikeskuksessa siivoustalkoot torstaina 4.6. klo 16-20. Tule mukaan! Maanantaina 8.6. aloitamme sinkkujen omat kokoontumiset Luhtaanrannassa jatkuen joka toinen viikko. On mukavampi kokoontua yhteiseen paikkaan, kun on ollut mukana myös siivouspuuhissa.


SINKKUJEN KESÄRETKELLE PETÄJÄVEDELLE JA JYVÄSKYLÄÄN ON VIELÄ TILAA! Viimeinen ilmoittautumispäivä on maanantaina 25.5. Ilmoitus oli valitettavasti tipahtanut pois Silta-lehdestä, mutta voinet kertoa tästä retkestä kaverillekin. Voit ottaa mukaan ystäväsi, vaikka hän ei sinkku olisikaan. Lisätietoa alla.


Muutakin iloista tapahtuu vielä kesällä, siitä lisää myöhemmin!


Iloista kesän odotusta!

Ystävällisesti,


Sari Peltonen

050 381 7177

sari.peltonen@evl.fiTampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi