sinkut55
Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje elokuu 2016
sinkut museossa, askartelu
Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje. Mikäli et enää halua näitä kirjeitä, lähetä siitä ilmoitus osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi

Alkusyksyn tervehdys!

Tällä viikolla sinkut kokoontuivat kesän viimeistä kertaa Luhtaanrannan kesäpäivässä.
Ei hätää, sinkkutoiminnan syyskausi alkaa saman tien.

Jo lauantaina 27.8. klo 17-21 on ensimmäinen sinkkujen oloilta Nekalan seurakuntatalossa. Ohjelmassa on tietysti saunomista ja juttuseuraa. Lisäksi voit pelata monia sisäpelejä. Tarjoilut toteutuvat nyyttäriperiaatteella.

Sinkkuilta on jo maanantaina 29.8. klo 18-20 Aleksanterin kirkon kryptassa.

Oloillat jatkuvat myös Linnainmaalla lauantaina 10.9. klo 17-21, mikäli saamme illoille vastuunkantajat. Voisitko sinä olla sellainen? Etsimme myös vapaaehtoista työparia tai varahenkilöä. Tehtävänä on ovien avaaminen ja illan kulusta vastaaminen, mutta sisällöstä saavat vastuuta kaikki osallistujat.

Vihdoinkin pääsemme yksin elävien "omaan" messuun Aleksanterin kirkkoon sunnuntaina 4.9. klo 10. Silloin ohjelmassa on mm. haastattelusaarna, jossa muutama eri elämäntilanteessa oleva yksin elävä saa puheenvuoron. Messun toteuttamiseen kaivataan vielä kahta tekstinlukijaa ja kolehdinkantaja. Kiinnostavatko tällaiset pienet tehtävät messussa? Messun päätteeksi Aleksanterin kirkon kryptassa tarjoillaan kirkkokahvit ja siellä on vielä mahdollisuus jutella kirkkoväen kanssa kaikessa rauhassa. Ole Sariin yhteydessä, mikäli haluat ottaa vastuuta messun toteutumisesta. Messun liturgiasta vastaa pastori Minnamaria Tammisalo ja saarnavuorossa on pastori Säde Siira.

Parittomat K-63 -ryhmä muuttaa uuteen kokoontumispaikkaan Seurakuntien talolle. Ryhmä kokoontuu ensimmäisen kerran 15.9. klo 10-12. Siitä lisätietoa vielä myöhemmin.

Kaikesta sinkkutoiminnasta löydät tarkemmat tiedot osoitteesta www.tampereensinkut.fi

Ystävällisesti, sinkkutyöstä vastaava työntekijä Sari Peltonen

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi