Sinkkutyön uutiskirje helmikuu 2015

Talvinen tervehdys!

Tämä on Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirje, mikä lähetetään niille, jotka ovat ilmoittaneet halukkuutensa vastaanottaa sinkkutyön postia.

Tämän vuoden sinkkutoiminta on jo täydessä vauhdissa. Oloiltoja pidetään keväällä kahden viikon välein Nekalan ja Linnainmaan seurakuntataloilla. Huomenna lauantaina 7.2. klo 17-21 oloiltaan kokoonnutaan Nekalassa ja seuraavan kerran Linnainmaalla 21.2.

Seuraavassa sinkkuillassa Aleksanterin kirkon alasalissa 17.2. klo 18-20 pohditaan voimaantumista ja elämän voimavaroja.

Ystävänpäivänä eli lauantaina 14.2. alkaen klo 13 kokoonnutaan deittitapahtumaan Aleksanterin kirkon alasalissa. Tähän tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista. Tiedossa on keskusteluja samanhenkisten ihmisten kanssa ja mukana on myös trubaduuri Peter Joukainen. Samana päivänä on siis kolme eri tilaisuutta erilaisille ikäryhmille. Alla on lisäinfoa tilaisuudesta. Samana iltana Tullikamarin Pakkahuoneella alkaen klo 19 on Uuden Verson järjestämä nuorten aikuisten tilaisuus Yhden illan juttu ja sen tarkoituksena on myös tarjota mahdollisuuksia tutustua uusiin ihmisiin. Siitäkin lisätietoa alla.

Oletko yli 65-vuotias ja vastoin tahtoasi yksin? Aiomme aloittaa vertaisryhmää ihmisille, jotka ovat tässä tilanteessa. Ole yhteydessä minuun, mikäli tällaiset kokoontumiset tuntuisivat kiinnostavilta. Voimme suunnitella ryhmää yhdessä!

Kaikkea hyvää talveesi!

Ystävällisesti,

Sari Peltonen

diakoni

050 381 7177

sari.peltonen@evl.fi

www.tampereensinkut.fi


Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi