Sinkkutyön uutiskirje maaliskuu 2015

Tämä on Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirje maaliskuussa 2015 ja lähetetään niille, jotka ovat toivoneet saavansa uutiskirjeen sähköpostiinsa.

Tervehdys!

Kevät alkaa olla jo pitkällä ja paastonaika on meneillään. Odotamme pääsiäistä. Sitä ennenkin kannattaa nauttia pitenevistä päivistä ja joskus jopa aurinkoisista kevätkeleistä.

Tampereen seurakuntien sinkkutoiminnassa alkaa uusi kokoontuminen Parittomat K-63.

Sinä yli 63-vuotias! Kyllästyttääkö yksin oleminen? Haluaisitko tutustua uusiin ikäisiisi ihmisiin?
Etsitkö juttuseuraa tai kaveria ulkoiluun, teatteriin, elokuviin tai muuhun yhdessä tekemiseen? Haluatko vaihtaa ajatuksia yksin elämisen haasteista? Tämä voi olla mahdollisuutesi! Kokoontumiset ovat parittomina torstaina klo 10 - 12 ajalla 12.3. - 21.5.2015 eli kevään aikana ehditään kokoontua kuusi kertaa. Kokoontumiset ovat osoitteessa Satakunnankatu 28 B, katutaso. Tilaan on kaksi porrasta kadulta. Olen mukana parissa ensimmäisessä kokoontumisessa, mutta toivon, että ryhmästä löytyy vastuullisia yhdyshenkilöitä. Te tiedätte itse parhaiten, mitä haluatte yhdessä puuhailla!

Millaiseksi koet yksin elämisen haasteet?

Olen menossa maanantaina 2.3. Perheniemen opistolle pitämään oppitunteja aiheesta "Yksin elämisen haasteet". Opiskelijat ovat terapeuttisen sielunhoidon koulutuksessa. Tarvitsen siihen apuanne! Haluaisin kuulla teiltä (nimettömiä) kommentteja siitä, mitkä asiat ovat mielestänne haasteellisia yksin eläville. Tietysti tiedän asiasta paljon työni kautta, mutta mielelläni kuulisin teiltä suoria kommentteja omista kokemuksistanne. Jos haluat kertoa jotain, niin laita minulle sähköpostia asiasta mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi. Kiitos etukäteen!

Uutiskirjeen lopusta löytyy tietoa tulevista tapahtumista. Rohkaisen teitä osallistumaan myös ekumeeniseen maailman rukouspäivään Vapaakirkkoseurakunnassa 6.3. klo 19, osoite Puutarhakatu 17. Olen mukana valmistelemassa tapahtumaa.

Oloillat jatkuvat Nekalassa ja Linnainmaalla. Sinkkuiltoja on keväällä kerran kuukaudessa. Katsotaan syyspuolen aikatauluja sitten uudelleen. Kevätretkeä on pohdittu. Mahdollinen matkakohde on Jyväskylän seutu, mutta muitakin mahdollisuuksia vielä mietitään. Järjestämme oppilaitostyön kanssa yhteistyössä nuorten aikuisten pikadeitit Telakalla tiistaina 21.4. Siitä lisäinfoa huhtikuun uutiskirjeessä!

Oletko jo tykännyt Facebookissa sivuistamme? Olemme siellä nimellä Tampereen sinkut. Sielläkin informoidaan tapahtumistamme.

Iloa kevääseesi!

Ystävällisesti,

Sari Peltonen

sinkkutyöstä vastaava työntekijä

Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymä/ yhteiskunnallinen työ

sari.peltonen@evl.fi

050 381 7177

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi