sinkut
Sinkkutyön uutiskirje tammikuu 2017
talvimaisema1

Hyvä Tampereen seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen tilaaja!

Tämä viesti on lähetetty kaikille, jotka ovat tilanneet Tampereen ev.lut. seurakuntien sinkkutyön uutiskirjeen. Jos et jatkossa halua tätä uutiskirjettä, laita asiasta viestiä osoitteeseen sari.peltonen@evl.fi.

Hyvää Uutta Vuotta Sinulle!

Tampereen seurakuntien sinkkutyön kevättapahtumat ovat jo pyörähtäneet käyntiin.
Viime lauantaina (14.1.) kokoonnuimme Linnainmaan oloiltaan ja seuraava Linnainmaan tapaaminen on 25.2. klo 18 - 21. Luvassa mukavaa yhdessäoloa, nyyttärit ja sisäpelejä.

Parittomat K63 kokoontuu kevään ensimmäistä kertaa torstaina 19.1. klo 10 - 12 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla. Ensimmäisellä kerralla ideoimme kevätkauden tapaamisia ja niiden sisältöjä. Tänä vuonna nautimme vain "kevyet kahvit" kokoontumisen aluksi ja tapaamisten jälkeen on mahdollisuus lähteä porukalla lounaalle johonkin kivaan paikkaan!

Nekalan oloilta (Kuoppamäentie 23) on vuorossa jo ensi lauantaina 21.1. klo 17 - 21. Siellä on tilaisuus myös saunoa. Lisäksi nyyttärit, yhdessäoloa, sisäpelejä ja taatusti reipasta juttuseuraa.

Sinkkuilta seuraavan kerran maanantaina 30.1. klo 18 - 20 Aleksanterin kirkon kryptassa. Silloin aiheena Uusi vuosi - uudet kujeet. Mitä odotat alkaneelta vuodelta? Jutellaan näistä teemoista.

Ideapalaveri sinkkutoiminnan kehittämisestä keskiviikkona 25.1. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talo, Näsilinnankatu 26, 6. kerros. Pohditaan yhdessä, mihin suuntaan seurakuntien sinkkutoimintaa tulisi kehittää ja millaisia sisältöjä odotatte kevään toiminnalle.
Ilmoittaudu tapaamiseen sari.peltonen@evl.fi tai 050 381 7177, niin tiedän varata riittävästi kahvileipää.

Muistathan, että seurakuntien toiminta löytyy osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi

Silta-lehden nettiversio löytyy osoitteesta www.siltalehti.fi ja sinkkutoiminnan sivuthan ovat www.tampereensinkut.fi Löydät meidät myös Facebookista nimellä Tampereen sinkut.

Iloa ja siunausta elämääsi vuonna 2017!

Sari Peltonen
Sinkkutoiminnasta vastaava työntekijä

Tampereen ev.lut. seurakunnat
Näsilinnankatu 26
PL 226, 33101 Tampere
p. (03) 219 0111

etunimi.sukunimi@evl.fi
tampereenseurakunnat.fi