aapomainoskuva

Aapo & frendit

Uusi verso järjestää sinkuillekin toimintaa.
Nuorten aikuisten sinkkutyön talli on nimeltään Aapo & frendit

Hyppää rohkeasti mukaan talliin! Tallissa pääset tutustumaan erilaisiin ihmisiin ja opettelemaan, mitä yhdessä eläminen ja kasvaminen voi parhaimmillaan olla.

Ota rohkeasti yhteyttä tai ilmesty paikalle.
Nettilinkki Uuden Verson sivuille: Uusi Verso

"Aapo & frendit -tallissa kokoonnumme etupäässä suurin piirtein sinkkujen kesken virkistymään Jumalan, toistemme ja mielenkiintoisten aiheiden äärellä. Pyrimme kannustamaan toisiamme elämän iloissa ja haasteissa, pitämään yllä mukavan turvallista ilmapiiriä ja yhteyttä sekä kasvamaan Jumalan rakkauden tuntemisessa.
Yhdessä on hauskempaa. Jei."

Aapo & frendit kokoontuu kahvilatila Valohuoneella, Kyttälänkatu 1, aina parillisten viikkojen tiistaina klo 18:00. Joulukuun 11. päivä on vuoden viimeinen kerta.

aapomainosiso

Illan ohjelmassa on iltapalaa, ja yleensä keskustelua, joku teema-aihe sekä vierailija, tai sitten jotain mukavaa ajanviettoa yhdessä. Tai kaikkia näitä. 
Iltojen ohella toisinaan muutakin mukavaa.
Tervetuloa mukaan! :)

Ota yhteyttä: pertti.k.huotari@gmail.com


Aapo & frendit

aapojafrendit

”Olen itse kokenut, että kun löytää Jumalan rakkautta elämäänsä yhdessä toisten kristittyjen kans, niin kaikki omat kuviot muuttui ratkaisevasti. Elämä ei ole enää entisensä, se on paljon paljon parempi. Haluan sitä lisää.” Johanneksen evankeliumissa on kolme kertaa Jeesus käskeny et rakastakaa toisianne (Joh 13, 15). Miksi? Miten se löytyy? Virkistystä, etsintää ja elämää erityisesti sinkuille. 

Lisätietoja: pertti.k.huotari (at) gmail.com


Paikka: Valohuone, Kyttälänkatu 1
Järjestäjä: Uusi Verso


Pikadeitti_17.11.2018