yhteisövalmennus

yhteisöympyrä

Yhteisöstä voimaa!

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan yksin asuvien yhteisöllisyyttä Tampereella! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki yksin asuvien tilanteesta kiinnostuneet, myös työntekijät.

Oletko miettinyt, miten yksin asuvien yhteisöllisyyttä voisi vahvistaa? Miten löytää ja valjastaa oma osaaminen ja voimavarat yhteisön käyttöön? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kaapeli-yhteisövalmennuksen avulla.

Tampereen ev.lut. seurakuntien Diakonia- ja yhteiskuntavastuun yhteisöllisyyden työryhmä toteuttaa Kaapeli-valmennuksen maalis-huhtikuussa 2019.

Valmennusjakso alkaa torstaina 7.3.2019 ja käsittää yhteensä viisi tapaamiskertaa. Viimeinen tapaaminen on 11.4.2019. Tapaamiset ovat torstaisin klo 16 - 20 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä –klubilla, Näsilinnankatu 26, katutaso. Toivomme, että pääset mukaan jokaiselle tapaamiskerralle.

Ohjausmenetelmä on toiminnallinen. Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä velvoita sinua kurssin jälkeen mihinkään.

Kaapeli-valmennus perustuu kansainvälisenä yhteistyönä kehitettyyn Cable-metodiin (Community Action Based Learning For Empowerment). Sen tavoitteena on voimaantuminen, osallisuus ja vastuunotto itsestä sekä omasta yhteisöstä. Lisäksi Kaapeli uudistaa ja vahvistaa ammatillista yhteisöllisyyttä ja kehittää yhteisörakenteita.

Tiedustelut ohjaajilta: yhteiskunnallisen työn diakoni Sari Peltonen sari.peltonen@evl.fi
050 3817177, diakoni Hanna Sulonen hanna.sulonen@evl.fi 040 8048122

Ilmoittaudu Anita Kuuselalle 1.3.2019 mennessä anita.kuusela@evl.fi puh. 050 420 7788.

Valmennuksen mainos löytyy klikkaamalla tästä.

Sosiaalinen Media, HenkilökohtainenYhteisöstä voimaa!

Tampereen ev.lut. seurakuntien Diakonia- ja yhteiskuntavastuun yhteisöllisyyden työryhmä toteutti Kaapeli-valmennuksen helmi-maaliskuussa 2018.

Valmennusjakso toteutui  23.2. -23.3. 2018 ja käsitti yhteensä viisi tapaamiskertaa. Tapaamiset olivat perjantaisin klo 13-16 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä –klubilla, Näsilinnankatu 26, katutaso.

Ohjausmenetelmä oli toiminnallinen. Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä velvoita sinua kurssin jälkeen mihinkään.

Lisätietoa Kaapelivalmennuksista: https://www.hdl.fi/fi/kaapeli