yhteisövalmennus

Sosiaalinen Media, HenkilökohtainenYhteisöstä voimaa!

 

Tule mukaan kehittämään ja ideoimaan yksin asuvien yhteisöllisyyttä Tampereella! Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki yksin asuvien tilanteesta kiinnostuneet, myös työntekijät.

Oletko miettinyt, miten yksin asuvien yhteisöllisyyttä voisi vahvistaa? Miten löytää ja valjastaa oma osaaminen ja voimavarat yhteisön käyttöön? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Kaapeli-yhteisövalmennuksen avulla.

Tampereen ev.lut. seurakuntien Diakonia- ja yhteiskuntavastuun yhteisöllisyyden työryhmä toteuttaa Kaapeli-valmennuksen helmi-maaliskuussa 2018.

Valmennusjakso toteutui  23.2. -23.3. 2018 ja käsitti yhteensä viisi tapaamiskertaa. Tapaamiset olivat perjantaisin klo 13-16 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä –klubilla, Näsilinnankatu 26, katutaso. Toivomme, että pääset mukaan jokaiselle tapaamiskerralle.

Ohjausmenetelmä on toiminnallinen. Osallistuminen valmennukseen on maksutonta, eikä velvoita sinua kurssin jälkeen mihinkään. 

Kaapeli-valmennus perustuu kansainvälisenä yhteistyönä kehitettyyn Cable-metodiin (Community Action Based Learning For Empowerment). Sen tavoitteena on voimaantuminen, osallisuus ja vastuunotto itsestä sekä omasta yhteisöstä. Lisäksi Kaapeli uudistaa ja vahvistaa ammatillista yhteisöllisyyttä ja kehittää yhteisörakenteita. 

Joukosta, Ihmisen, Silhouettes, HenkilökohtainenTiedustelut ohjaajilta: yhteiskunnallisen työn diakoni Sari Peltonen sari.peltonen@evl.fi
050 3817177, diakoni Hanna Sulonen hanna.sulonen@evl.fi 040 8048122 ja kuurojen diakonissa Sirpa Toivo sirpa.toivo@evl .fi 0505611028.

Ilmoittaudu Anita Kuuselalle 20.2.2018 mennessä anita.kuusela@evl.fi
puh. 050 420 7788.

Lisätietoa Kaapelivalmennuksista: https://www.hdl.fi/fi/kaapeli