Valon-ääniä

MUKAVAA YHDESSÄOLOA
TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Joulun valolyhty

Tampereen seurakuntien sinkkutyö löytyy myös Facebookista nimellä Tampereen sinkut. Ilmoittelemme sivulla tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Käy tykkäämässä!

Sinkkujen toimintaa joulukuussa

Keski-ikäiset lesket kokoontuvat torstaina 13.12. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla, Näsilinnankatu 26. Tämä on uusi ryhmä ja sopii Sinulle, joka haluat jakaa uuden elämäntilanteen kokemuksia toisten liian aikaisin leskeksi jääneiden kanssa.

Nekalan saunailta lauantaina 15.12. klo 17 - 21 Yhdessäoloa, juttuseuraa, sisäpelejä ja saunomista.
Tarjolla myös riisipuuroa.

Sinkkujen joulujuhla Aleksanterin kirkon kryptassa maanantaina 17.12. klo 18 - 20. Jouluista ohjelmaa, joululauluja, torttukahvit jne. Ota pikkupaketti mukaan!

Parittomat K63 torstaina 20.12. kello 10 - 11.45
Vertaistapaaminen yli 63-vuotiaille yksin asuville. Suurella Sydämellä -klubi.  Pirkanmaan huuliharpistit vierailulla. Lauletaan joululauluja yhdessä!

Sinkkutyön syysesite löytyy täältä

Sinkkuillat esite 2018 syksy

Sinkkukävelyt

Kävelyretket lauantaisin kello 14
Tapaaminen Aleksanterin kirkon pääoven edessä kello 14. Siitä lähtö yhdessä sovittavaan paikkaan porukan toiveiden mukaisesti. Retkellä ei ole etukäteen sovittua ohjaajaa.

Sinkkuilta

Pihasuunnistusta Pyynikin kirkkopuistossa. Vertaistapaaminen yksin asuville työikäisille aikuisille Aleksanterin kirkon kryptassa.

Sinkkuillat tarjoavat mahdollisuuden tavata muita yksin eläviä. Illoissa on aina jokin aihe tai teema ja joskus illoissa on mukana vierailijoita. Voit tulla mukaan silloin kun haluat ja olet tervetullut myös valmistelemaan yhdessä toimintaa.
Kokoontumisissa on käynyt noin 20 - 40 ihmistä. Mukana diakonit Hanna Sulonen ja Sari Peltonen. Kahvia/teetä tarjolla.
www.tampereensinkut.fi

Ajankohta: 10.9.2018 klo 18.00-20.00
Paikka: Aleksanterin kirkon krypta
Järjestäjä: Sinkut

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Ilmoittautuminen Pikadeiteille 17.11.2018 on käynnistynyt!

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018.

Sinkkujen kävelyretkellä 13.10. mukana myös näkövammaisia

Harjoitellaan aluksi näkövammaisen ohjaamista ja kävellään yhdessä kullekin sopiva reitti. Jos innokkuutta riittää, voidaan lopuksi poiketa kahville johonkin mukavaan paikkaan.

Keski-ikäiset lesket saavat oman ryhmänsä alkaen 4.10.

Tuemme yhdessä arkeen palaamista surun jälkeen. Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa keskustellaan osallistujien toiveista ja tarpeista.

Lapsi on ilo -ryhmä yksinhuoltajille

Yksinhuoltajille ja yhdelle noin 2 - 8-vuotiaalle lapselle suunnattu ryhmä, jossa tehdään ja koetaan yhdessä asioita. Ilmoittaudu 28.9. mennessä.

Kävelyretki Pirkkalassa sunnuntaina 23.9.

Kävelllään Ison Naistenjärven laavulle ja Taaporinvuorelle

Tampereen seudun sinkkujen sivut
Yksin ja kuin sydän on surullinen

Näiden sivujen tarkoituksena on palvella Tampereen seudun yksin eläviä.

Haluamme helpottaa yksin elävien aikuisten mahdollisuuksia saada yhteyttä vertaisryhmäänsä.

Pelkästään Tampereella 49 % kaikista kodeista on yhden hengen talouksia. Yksin eläviä aikuisia on siis todella paljon!

Kaikki tapahtumatiedot löydät kuitenkin kätevästi tältä sivustolta.

infopiste
Toivomme kommenttejasi ja palautetta sivuistamme ja toiminnastamme Ota yhteyttä-sivun kautta. Pyrimme kehittämään toimintaa vastaamaan yksin  asuvien todellista tarvetta.

Jos haluat tietoja toiminnasta sähköpostitse, niin liity postituslistalle. Listalle ilmoittautuneille lähetetään noin kerran kuukaudessa ajankohtaista postia sinkkutoiminnasta.

Tampereen Sinkut
sinkut

Tampereen Sinkut -nettisivuja ja Tampereen sinkut -Facebook-sivuja hallinnoi Tampereen evankelisluterilaisten seurakuntien sinkkutyö.