Valon-ääniä

MUKAVAA YHDESSÄOLOA
TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Joulun valolyhty

Tampereen seurakuntien sinkkutyö löytyy myös Facebookista nimellä Tampereen sinkut. Ilmoittelemme sivulla tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Käy tykkäämässä!

Sinkkujen toimintaa joulukuussa

Keski-ikäiset lesket kokoontuvat torstaina 13.12. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla, Näsilinnankatu 26. Tämä on uusi ryhmä ja sopii Sinulle, joka haluat jakaa uuden elämäntilanteen kokemuksia toisten liian aikaisin leskeksi jääneiden kanssa.

Nekalan saunailta lauantaina 15.12. klo 17 - 21 Yhdessäoloa, juttuseuraa, sisäpelejä ja saunomista.
Tarjolla myös riisipuuroa.

Sinkkujen joulujuhla Aleksanterin kirkon kryptassa maanantaina 17.12. klo 18 - 20. Jouluista ohjelmaa, joululauluja, torttukahvit jne. Ota pikkupaketti mukaan!

Parittomat K63 torstaina 20.12. kello 10 - 11.45
Vertaistapaaminen yli 63-vuotiaille yksin asuville. Suurella Sydämellä -klubi.  Pirkanmaan huuliharpistit vierailulla. Lauletaan joululauluja yhdessä!

Sinkkutyön syysesite löytyy täältä

Sinkkuillat esite 2018 syksy

Sinkkukävelyt

Kävelyretket lauantaisin kello 14
Tapaaminen Aleksanterin kirkon pääoven edessä kello 14. Siitä lähtö yhdessä sovittavaan paikkaan porukan toiveiden mukaisesti. Retkellä ei ole etukäteen sovittua ohjaajaa.

Parittomat K-63

Vertaistapaaminen yli 63-vuotiaille yksin eläville. Kevätjuhla. Omat esitykset mukaan!

Sinä yli 63-vuotias!
Haluaisitko tutustua uusiin ikäisiisi ihmisiin? Etsitkö juttuseuraa tai kaveria ulkoiluun, teatteriin, elokuviin tai muuhun yhdessä tekemiseen? Haluatko vaihtaa ajatuksia yksin elämisen iloista ja suruista? Tämä voi olla mahdollisuutesi!

Yli 63-vuotiaat parittomat kokoontuvat Seurakuntien talolla Suurella sydämellä -klubilla osoitteessa: Näsilinnankatu 26, katutaso
parittomina torstaina klo 10-12 ajalla 18.1. - 26.4.2017.

Tule rakentamaan yhteisiä kokoontumisia sinun näköisiksi!
Tapaamisten teemat sovitaan yhdessä.

Kokoontumiset aloitetaan kahvittelulla. Kevään aikana käsitellään osallistujia kiinnostavia aiheita. Työntekijä on paikalla joissakin tapaamisissa, mutta ei joka kerralla. Tapaamisen jälkeen mahdollisuus lähteä porukalla syömään johonkin lounaspaikkaan.

Te tiedätte itse parhaiten, mitä kokoontumisilta odotatte! Kertokaa ajatuksistanne ja odotuksistanne!

Kysy lisää: diakoni Sari Peltonen
sari.peltonen@evl.fi    p. 050 381 7177

Ajankohta: 26.4.2018 klo 10.00-11.45
Paikka: Suurella Sydämellä Klubi
Järjestäjä: Sinkut

Ilmoittautuminen Pikadeiteille 17.11.2018 on käynnistynyt!

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018.

Sinkkujen kävelyretkellä 13.10. mukana myös näkövammaisia

Harjoitellaan aluksi näkövammaisen ohjaamista ja kävellään yhdessä kullekin sopiva reitti. Jos innokkuutta riittää, voidaan lopuksi poiketa kahville johonkin mukavaan paikkaan.

Keski-ikäiset lesket saavat oman ryhmänsä alkaen 4.10.

Tuemme yhdessä arkeen palaamista surun jälkeen. Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa keskustellaan osallistujien toiveista ja tarpeista.

Lapsi on ilo -ryhmä yksinhuoltajille

Yksinhuoltajille ja yhdelle noin 2 - 8-vuotiaalle lapselle suunnattu ryhmä, jossa tehdään ja koetaan yhdessä asioita. Ilmoittaudu 28.9. mennessä.

Kävelyretki Pirkkalassa sunnuntaina 23.9.

Kävelllään Ison Naistenjärven laavulle ja Taaporinvuorelle

Tampereen seudun sinkkujen sivut
Yksin ja kuin sydän on surullinen

Näiden sivujen tarkoituksena on palvella Tampereen seudun yksin eläviä.

Haluamme helpottaa yksin elävien aikuisten mahdollisuuksia saada yhteyttä vertaisryhmäänsä.

Pelkästään Tampereella 49 % kaikista kodeista on yhden hengen talouksia. Yksin eläviä aikuisia on siis todella paljon!

Kaikki tapahtumatiedot löydät kuitenkin kätevästi tältä sivustolta.

infopiste
Toivomme kommenttejasi ja palautetta sivuistamme ja toiminnastamme Ota yhteyttä-sivun kautta. Pyrimme kehittämään toimintaa vastaamaan yksin  asuvien todellista tarvetta.

Jos haluat tietoja toiminnasta sähköpostitse, niin liity postituslistalle. Listalle ilmoittautuneille lähetetään noin kerran kuukaudessa ajankohtaista postia sinkkutoiminnasta.

Tampereen Sinkut
sinkut

Tampereen Sinkut -nettisivuja ja Tampereen sinkut -Facebook-sivuja hallinnoi Tampereen evankelisluterilaisten seurakuntien sinkkutyö.