Luhtaanranta-sinkut

TULE MUKAAN TOIMINTAAN!

Syysiloa jokaiselle!

syksy flickr

Tampereen seurakuntien sinkkutyö löytyy myös Facebookista nimellä Tampereen sinkut. Ilmoittelemme sivulla tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Käy tykkäämässä!

Sinkkujen syystoimintaa 2018

Kävelyretki Aleksanterin kirkon pääovelta lauantaisin klo 14.

Keski-ikäiset lesket kokoontuvat torstaina 25.10. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talon Suurella Sydämellä -klubilla, Näsilinnankatu 26. Tämä on uusi ryhmä ja sopii Sinulle, joka haluat jakaa uuden elämäntilanteen kokemuksia toisten liian aikaisin leskeksi jääneiden kanssa.

Sinkkuilta maanantaina 5.11. kello 18-20 Aleksanterin kirkon kryptassa. Askartelemme jouluksi ja paistamme pipareita.

Parittomat K63 torstaina 25.10. kello 10 - 12
Yhteislauluja Kirsti Martiskaisen johdolla.

Nekalan saunailta lauantaina 20.10. klo 17 - 21
Yhdessäoloa, juttuseuraa, sisäpelejä ja saunomista.

Linnainmaan teemailta lauantaina 27.10. klo 18 - 21. Elokuvailta, mukana Hanna Sulonen.

- ja paljon muuta toimintaa löydät näiltä sivuilta!

Sinkkutyön syysesite löytyy täältä

Sinkkuillat esite 2018 syksy

Sinkkukävelyt

Kävelyretket lauantaisin kello 14
Tapaaminen Aleksanterin kirkon pääoven edessä kello 14. Siitä lähtö yhdessä sovittavaan paikkaan porukan toiveiden mukaisesti. Retkellä ei ole etukäteen sovittua ohjaajaa.

Sinkkujen kävelyretki

Kiinnostaako pikku kävelyretki lauantain iloksi? Kokoontuminen lauantaisin klo 14 Aleksanterin kirkon pääoven tuntumassa. Siitä lähtö porukalla yhdessä sovittavaan paikkaan.

Haluaisitko lähteä lauantain iloksi kävelyretkelle Pyynikin näkötornin munkkikahvilaan, Pispalan harjulle, Näsijärven, Pyhäjärven tai Ratinanrantaan, mielenkiintoiseen näyttelyyn tai museoon tai ihan jonnekin muualle? Sovitaan kävelyreitti paikalle tulleiden kanssa. Retkellä ei ole mukana erikseen ohjaajaa.

Lähde kuulostelemaan, löytyykö saman henkistä kävelyseuraa. Jos koolla on enemmän väkeä, toki porukka voi hieman jakaantuakin kiinnostusten kohteiden mukaan. Moni Tampereelle hiljattain muuttanut etsii seuraa arkiseen elämään ja kuulee mielellään Tampereen kiinnostavista paikoista. Joskus on hauskempaa seikkailla porukalla. Iloista kävelyretkeä jokaiselle!

Ajankohta: 11.8.2018 klo 14.00-16.00
Paikka: Aleksanterin kirkko
Järjestäjä: Sinkut

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Kuulokojeet Kuulokojeet Inva WC Inva WC Tiekirkko Tiekirkko

Ilmoittautuminen Pikadeiteille 17.11.2018 on käynnistynyt!

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018.

Sinkkujen kävelyretkellä 13.10. mukana myös näkövammaisia

Harjoitellaan aluksi näkövammaisen ohjaamista ja kävellään yhdessä kullekin sopiva reitti. Jos innokkuutta riittää, voidaan lopuksi poiketa kahville johonkin mukavaan paikkaan.

Keski-ikäiset lesket saavat oman ryhmänsä alkaen 4.10.

Tuemme yhdessä arkeen palaamista surun jälkeen. Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa keskustellaan osallistujien toiveista ja tarpeista.

Lapsi on ilo -ryhmä yksinhuoltajille

Yksinhuoltajille ja yhdelle noin 2 - 8-vuotiaalle lapselle suunnattu ryhmä, jossa tehdään ja koetaan yhdessä asioita. Ilmoittaudu 28.9. mennessä.

Kävelyretki Pirkkalassa sunnuntaina 23.9.

Kävelllään Ison Naistenjärven laavulle ja Taaporinvuorelle

Tampereen seudun sinkkujen sivut
Yksin ja kuin sydän on surullinen

Näiden sivujen tarkoituksena on palvella Tampereen seudun yksin eläviä.

Haluamme helpottaa yksin elävien aikuisten mahdollisuuksia saada yhteyttä vertaisryhmäänsä.

Pelkästään Tampereella 49 % kaikista kodeista on yhden hengen talouksia. Yksin eläviä aikuisia on siis todella paljon!

Kaikki tapahtumatiedot löydät kuitenkin kätevästi tältä sivustolta.

infopiste
Toivomme kommenttejasi ja palautetta sivuistamme ja toiminnastamme Ota yhteyttä-sivun kautta. Pyrimme kehittämään toimintaa vastaamaan yksin  asuvien todellista tarvetta.

Jos haluat tietoja toiminnasta sähköpostitse, niin liity postituslistalle. Listalle ilmoittautuneille lähetetään noin kerran kuukaudessa ajankohtaista postia sinkkutoiminnasta.

Tampereen Sinkut
sinkut

Tampereen Sinkut -nettisivuja ja Tampereen sinkut -Facebook-sivuja hallinnoi Tampereen evankelisluterilaisten seurakuntien sinkkutyö.