Luhtaanranta-sinkut

Pikadeitit 17.11.2018

Pikadeitti_17.11.2018
Ilmoittaudu  Pikadeitit 17.11.2018
Pikadeiteille, kuten muuhunkin sinkkutoimintaan, voit tulla vapaasti mukaan, vaikka asuisit missä tahansa tai kuuluisit mihin tahansa uskonto- tai kirkkokuntaan tai et mihinkään.

Tampereen seurakuntien sinkkutyö löytyy myös Facebookista nimellä Tampereen sinkut. Ilmoittelemme sivulla tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta.

Käy tykkäämässä!

Sinkkujen syystoimintaa 2018

Keski-ikäiset lesket kokoontuvat torstaina 22.11. klo 16.30 - 18 Seurakuntien talon Emmaus -huoneessa (2.krs), Näsilinnankatu 26. Tämä on uusi ryhmä ja sopii Sinulle, joka haluat jakaa uuden elämäntilanteen kokemuksia toisten liian aikaisin leskeksi jääneiden kanssa.

Parittomat K63 torstaina 22.11. kello 10 - 12
Vertaistapaaminen yli 63-vuotiaille yksin asuville. Tapaaminen kello 10 Suurella Sydämellä -klubilla. Sieltä kävellään diakoni Hanna Sulosen johdolla vierailulle Kotitorille.

Nekalan saunailta lauantaina 17.11. klo 17 - 21
Yhdessäoloa, juttuseuraa, sisäpelejä ja saunomista.

Linnainmaan teemailta lauantaina 24.11. klo 18 - 21. , mukana diakoni Hanna Sulonen.

- ja paljon muuta toimintaa löydät näiltä sivuilta!

Sinkkutyön syysesite löytyy täältä

Sinkkuillat esite 2018 syksy

Sinkkukävelyt

Kävelyretket lauantaisin kello 14
Tapaaminen Aleksanterin kirkon pääoven edessä kello 14. Siitä lähtö yhdessä sovittavaan paikkaan porukan toiveiden mukaisesti. Retkellä ei ole etukäteen sovittua ohjaajaa.

Sinkkujen oloilta Linnainmaalla

Tehdään yhdessä iltapalaa

Valmistamme yhdessä iltapalaa talon antimista. Illan aikana tapaat muita eri-ikäisiä yksin asuvia, jotka Sinun tavoin kaipaavat juttuseuraa myös viikonloppuisin. Talosta löytyy mm. biljardi, pingispöytä sekä lautapelejä.

Oloillassa mukana diakoni Hanna Sulonen.

Keskustasta pääset paikalle esim. busseilla 1, 8, 28 ja 29.
Pysäkki on Linnainmaan Citymarketin kohdalla.

Ajankohta: 22.9.2018 klo 18.00-21.00
Paikka: Linnainmaan seurakuntakeskus
Järjestäjä: Sinkut

Ilmoittautuminen Pikadeiteille 17.11.2018 on käynnistynyt!

Pikadeitit järjestetään Aleksanterin kirkon kryptassa. Ilmoittaudu viimeistään 15.11.2018.

Sinkkujen kävelyretkellä 13.10. mukana myös näkövammaisia

Harjoitellaan aluksi näkövammaisen ohjaamista ja kävellään yhdessä kullekin sopiva reitti. Jos innokkuutta riittää, voidaan lopuksi poiketa kahville johonkin mukavaan paikkaan.

Keski-ikäiset lesket saavat oman ryhmänsä alkaen 4.10.

Tuemme yhdessä arkeen palaamista surun jälkeen. Ryhmän ensimmäisessä kokoontumisessa keskustellaan osallistujien toiveista ja tarpeista.

Lapsi on ilo -ryhmä yksinhuoltajille

Yksinhuoltajille ja yhdelle noin 2 - 8-vuotiaalle lapselle suunnattu ryhmä, jossa tehdään ja koetaan yhdessä asioita. Ilmoittaudu 28.9. mennessä.

Kävelyretki Pirkkalassa sunnuntaina 23.9.

Kävelllään Ison Naistenjärven laavulle ja Taaporinvuorelle

Tampereen seudun sinkkujen sivut
Yksin ja kuin sydän on surullinen

Näiden sivujen tarkoituksena on palvella Tampereen seudun yksin eläviä.

Haluamme helpottaa yksin elävien aikuisten mahdollisuuksia saada yhteyttä vertaisryhmäänsä.

Pelkästään Tampereella 49 % kaikista kodeista on yhden hengen talouksia. Yksin eläviä aikuisia on siis todella paljon!

Kaikki tapahtumatiedot löydät kuitenkin kätevästi tältä sivustolta.

infopiste
Toivomme kommenttejasi ja palautetta sivuistamme ja toiminnastamme Ota yhteyttä-sivun kautta. Pyrimme kehittämään toimintaa vastaamaan yksin  asuvien todellista tarvetta.

Jos haluat tietoja toiminnasta sähköpostitse, niin liity postituslistalle. Listalle ilmoittautuneille lähetetään noin kerran kuukaudessa ajankohtaista postia sinkkutoiminnasta.

Tampereen Sinkut
sinkut

Tampereen Sinkut -nettisivuja ja Tampereen sinkut -Facebook-sivuja hallinnoi Tampereen evankelisluterilaisten seurakuntien sinkkutyö.