Toimintaa hervantalaisille

Mietitkö, mitä tehdä vapaa-ajalla Hervannassa? Tarjoamme sinulle mielekästä tekemistä tai autamme uuden harrastuksen alkuun. Tule Kototorille, niin keskustellaan aiheesta lisää!


Kaikkien hervantalaisten yhteinen kohtaamispaikka Cafe Gabriel 

Cafe Gabriel avoinna jälleen sunnuntaina 13.1. 2019. Cafe Gabriel on hervantalaisten yhteinen kohtaamispaikka Hervannan kirkon yläkerrassa. Monikulttuurinen kahvila on avoinna joka kuun ensimmäinen sunnuntai klo 14-18 ja sinne ovat tervetulleita kaikki hervantalaiset.  

Cafe Gabriel tarjoaa ohjelmaa koko perheelle: Luvassa on ruoanlaittoa, keskustelupiirejä, sählyn ja biljardin peluuta, erilaisia työpajoja ja ihan vain leppoisaa yhdessäoloa. Kahvilaan myös jalkautuvat eri yhdistykset, järjestöt ja toimijat. 

Kevään 2019 aukioloajat: 

su 13.1. klo 14-18
su 3.2. klo 14-18
su 3.3. klo 14-18 
su 7.4. klo 14-18
su 5.5. klo 14-18

Kahvila on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit tulla paikalle silloin kun sinulle sopii. 

Osoite: Hervannan kirkko, 2. kerros, Lindforsinkatu 7. 

Cafe Gabrielin toiminnasta vastaavat TEKO-hanke ja Tampereen Et. seurakunta. 

Kansainvälinen miesten klubi

Kansainvälinen miesten klubi kokoontuu keskiviikkoisin klo 9.30-12 Hervannan kirkon 2. kerroksessa. Avoin kohtaamispaikka kaikille miehille, teetä ja rupattelua, biljardia ja sählyn peluuta, neuvontaa maahanmuuttajille ja yhdessä oppimista. 

Suomen kielen alkeisryhmä

Suomen kielen alkeisryhmä kokoontuu torstaisin klo 13:30-15 Hervannan kirkon rippikoulusalissa. Ryhmään voit liittyä milloin vain.  Opettajana toimii Marjatta Strömsholm. 

Englantia persiankielisille -ryhmä

Englanninkielen opetusta persiaa äidinkielenään puhuville.  Ryhmä kokoontuu Hervannan vapaa-aikakeskuksella tiistaisin klo 17-19 (luokkahuone 213).  Opettajana Danial Binaji. 

Suomi-arabia Tandem-ryhmät

Suomi-arabia Tandem-ryhmät kokoontuvat Hervannan vapaa-aikakeskuksella joka sunnuntai klo 13-17.  Luokkahuoneet 211 ja 213. Ryhmään voi liittyä milloin vain, ei ennakkoilmoittautumista.  Myös luku- ja kirjoitustaidottomat ovat tervetulleita mukaan. 

Monikulttuurinen kielikahvila 

Opi kieli keskustellen. Tule mukaan monikulttuuriseen kielikahvilaan keskiviikkoisin klo 16-18. Kokoonnumme Hervannan kirkolla. Keskustelukielinä suomi ja englanti. Sekä miehet että naiset ovat tervetulleita.