Toimintaa hervantalaisille

Mietitkö, mitä tehdä vapaa-ajalla Hervannassa? Tarjoamme sinulle mielekästä tekemistä tai autamme uuden harrastuksen alkuun. Tule Kototorille, niin keskustellaan aiheesta lisää!


Kaikkien hervantalaisten yhteinen kohtaamispaikka Cafe Gabriel 

Cafe Gabriel avaa ovensa sunnuntaina 7.10. 2018! Cafe Gabriel on hervantalaisten yhteinen kohtaamispaikka Hervannan kirkon yläkerrassa. Monikulttuurinen ja aatteellisesti sitoutumaton kahvila on avoinna joka kuun ensimmäinen sunnuntai klo 14-18 ja sinne ovat tervetulleita kaikki hervantalaiset vauvasta vaariin.  Cafe Gabriel tarjoaa ohjelmaa koko perheelle: Luvassa on ruoanlaittoa, keskustelupiirejä, sählyn ja biljardin peluuta, erilaisia työpajoja ja ihan vain leppoisaa yhdessäoloa. Kahvilaan myös jalkautuvat eri yhdistykset, järjestöt ja toimijat. Kirkon lastenohjaajat pitävät huolen perheen pienimmistä. 

Cafe Gabrielin syksyn aukioloajat ovat: 

su 7.10. klo 14-18
su 4.11. klo 14-18
su 2.12. klo 14-18 

Kahvila on maksuton, eikä sinne tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit tulla paikalle silloin kun sinulle sopii. 
Osoite: Hervannan kirkko, 2. kerros, Lindforsinkatu 7. 

Cafe Gabrielin toiminnasta vastaavat TEKO-hanke ja Tampereen Et. seurakunta. 

Suomen kielen alkeisryhmä

Suomen kielen alkeisryhmä kokoontuu torstaisin klo 13:30-15 Hervannan kirkon rippikoulusalissa. Ryhmään voit liittyä milloin vain. Opetus alkaa torstaina 6.9. ja opettajana toimii Marjatta Strömsholm. 

Englantia persiankielisille -ryhmä

Englanninkielen opetusta persiaa äidinkielenään puhuville.  Ryhmä kokoontuu Hervannan vapaa-aikakeskuksella tiistaisin klo 17-19 (luokkahuone 213) ja torstaisin klo 17-19 (luokkahuone 211).  Opettajana Danial Binaji. 

Futsal-pelikerho miehille 

Kototorin futsal-jengi kokoontuu vapaa-aikakeskuksen palloilusalissa torstaisin klo 16-17. Mukaan ovat tervetulleita kaikki hervantalaismiehet taitotasosta riippumatta. Ota mukaan sisäpelikengät ja iloinen mieli. Futsal pelikerhoa vetää Mazin Alqawas. 

Suomi-arabia Tandem-ryhmät

Suomi-arabia Tandem-ryhmät kokoontuvat Hervannan vapaa-aikakeskuksella joka sunnuntai klo 15-17.  Luokkahuoneet 211 ja 213. Ryhmään voi liittyä milloin vain, ei ennakkoilmoittautumista.  Opettajana Adnaan Al-Kharsani (+ 2 apuopettajaa). Myös luku- ja kirjoitustaidottomat ovat tervetulleita mukaan. 

Kansainvälisten Marttojen heijastintyöpaja

TEKO-hanke yhteistyössä Kansainvälisten Marttojen kanssa järjestää Kototorilla heijastintyöpajan torstaina 25.10. klo 18-20. Teemme heijastimia huovasta ja heijastinkankaasta ja samalla maistelemme afganistanilaisia herkkuja, sampusoja. Työpaja on ilmainen ja sopii perheille. Ei ennakkoilmoittautumista.