Torppa_

Torpan kurssikeskus

Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun. Viihtyvyyttä lisäävät Näsijärvi ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat kolme saunaa, jotka lämpiävät vierailijoiden toivomusten mukaan. Torpan alueella on myös nuotiopaikkoja ja suuri kota, joka antaa suojaa ja elämyksiä niin poudalla kuin myrskysäälläkin.  Leirikirkoissa ja ympäröivässä luonnossa on ainutlaatuinen mahdollisuus hiljentymiseen. Kurssikeskus on ympärivuotisessa käytössä.

Majoitustilat:

  • Kolmessa majoitusrakennuksessa (retkeilymajatyyppinen) on paikkoja 102 hengelle/4 hengen huoneissa.
  • Torpalle kuuluvista kahdesta vanhasta huvilasta löytyy lisää majoitus- ja kokoontumistilaa lähes 50 hengelle.
  • Luentotalo 200 hengelle ja erilliset luokka/kokoustilat av-välinein ja internet-yhteyksin luovat hyvät puitteet tehokkaalle ja miellyttävälle opiskelulle.
    3 saunaa, joista kaksi on rantasaunaa.

Lähellä Tamperetta

Torppa sijaitsee Tampereen rajan tuntumassa Ylöjärven kunnan puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 km. Vesiteitse Tampereelta Mustastalahdesta noin 6 km. Mahdollisuus Vesibussikuljetuksiin. Tampereen keskustan monet retkikohteet ovat vain 10-20 min matkan päässä. Kuten Särkänniemi, Muumilaakso, museot, kirkot, teatterit, ravintolat jne.

Ajo-ohje:

Tampereelta  Paasikiventietä 5,8 km Vaasan suuntaan, City-marketin/Lielahden S-marketin kohdalta käännytään oikealle Lielahteen, jota ajetaan noin 1,5 km. Teboil-huoltamon kohdalla käännytään vasemmalle, jota ajetaan noin 3 km kunnes viitta oikealle "Torpan kurssikeskus". Tienhaarasta noin 1 km, Tampeelta 12 km.

Linja-autolla:

Länsilinjojen linja 50, Leppästentien päässä oleva pysäkki, kävelymatkaa n. 1 km Torpantien risteykseen.


Saavutettavuus

  • Kaikkiin muihin tiloin pääsee apuvälineillä ja pyörätuolilla paitsi Sammanlahteen ja Rantasaunaan.
  • Inva-wc:t päätalossa ja G-talossa.

Yhteystiedot

Osoite: Torpantie 29, 33450 Siivikkala
Puhelin: 040 804 8380