Torppa_
Torpan kurssikeskus
Torppa sijaitsee Tampereen rajan välittömässä tuntumassa Ylöjärven kaupungin puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 kilometriä.

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Torpasta on tullut suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa palvelee myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä. Torpan ovat tunteneet omakseen muun muassa monet yhdistykset, vammaisjärjestöt, urheiluseurat ja liikelaitokset.

Torpan miestenilta

Itsenäisen Suomen tulevaisuus

Alustus: Sakari Wallinmaa, eversti evp
 Illan sana: Reino Mäkelä
 Illan isäntä: Jouni Heiskanen

Illan kulku: saunat lämpimänä klo 17 alkaen, kahvit klo 18.15.

Tilaisuus alkaa klo 19; illan isännän avaussanat, vieraan alustus (n. klo 19.15-20), keskustelu klo 20-20.20,

illan sana klo 20.20-20.30.

Pyrimme siis päättämään illan n. klo 20.30.

Ajankohta: 12.12.2017 klo 19.00
Paikka: Torpan kurssikeskus
Järjestäjä: Harjun seurakunta

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Valokuvia
Torppa ranta
Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun.

Varaukset ja tiedustelut

Muut yhteystiedot