Torppa_
Torpan kurssikeskus
Torppa sijaitsee Tampereen rajan välittömässä tuntumassa Ylöjärven kaupungin puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 kilometriä.

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Torpasta on tullut suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa palvelee myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä. Torpan ovat tunteneet omakseen muun muassa monet yhdistykset, vammaisjärjestöt, urheiluseurat ja liikelaitokset.

16. Sol, sim och sport

4.—6.6. För flickor och pojkar som är 8—12 år

Vi ska spela olika spel, idrotta, simma, bada bastu, leka och ha det roligt tillsammans. På lägret ska vi vara mycket ute och vi ska också pyssla något.

Ledarer: Kaisa Niinimäki och Piu Heinämäki

Ajankohta: 4.6.2018 klo 12.00 - 6.6.2018 klo 14.00
Paikka: Torpan kurssikeskus
Yhteyshenkilö: Niinimäki, Kaisa
Hinta: 51.00 €
Järjestäjä: Yhteinen kasvatus

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Valokuvia
Torppa ranta
Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun.

Varaukset ja tiedustelut

Muut yhteystiedot