Torppa_
Torpan kurssikeskus
Torppa sijaitsee Tampereen rajan välittömässä tuntumassa Ylöjärven kaupungin puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 kilometriä.

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Torpasta on tullut suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa palvelee myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä. Torpan ovat tunteneet omakseen muun muassa monet yhdistykset, vammaisjärjestöt, urheiluseurat ja liikelaitokset.

22. Yökylä

13.—14.6. Ensimmäisen luokan käyneille tytöille ja pojille

Mukava mahdollisuus harjoitella yökyläilyä ja leirielämää turvallisessa ja iloisessa leiriympäristössä. Ohjelmassa kaikkea leireilyyn kuuluvaa, kuten askartelua, leikkejä, hiljentymistä, leirinuotiolla oleilua ja hauskaa yhteiseloa uusien kivojen leirikavereiden kera. Nähdään leirillä!

Ajankohta: 13.6.2018 klo 12.00 - 14.6.2018 klo 14.00
Paikka: Torpan kurssikeskus
Yhteyshenkilö: Luukas, Mari-Anne
Hinta: 33.00 €
Järjestäjä: Yhteinen kasvatus

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Valokuvia
Torppa ranta
Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun.

Varaukset ja tiedustelut

Muut yhteystiedot