Torppa_
Torpan kurssikeskus
Torppa sijaitsee Tampereen rajan välittömässä tuntumassa Ylöjärven kaupungin puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 kilometriä.

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Torpasta on tullut suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa palvelee myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä. Torpan ovat tunteneet omakseen muun muassa monet yhdistykset, vammaisjärjestöt, urheiluseurat ja liikelaitokset.

32. Torpan elokuvajuhlat

11.—14.7. 11—14-vuotiaille tytöille ja pojille

Leirillä pääset yhdessä leirikavereiden kanssa tutustumaan elokuvanteon maailmaan ja järjestämään yhdessä riemukkaat elokuvajuhlat. Ohjelmassa on kuvaamista, lavasteiden, asujen ja maskeerausten suunnittelua sekä myös perinteistä leiriohjelmaa. Tervetuloa mukaan kaikki elokuvaamisesta innostuneet tytöt ja pojat!

Leirin vetäjä: Erika Tihula

Ajankohta: 11.7.2018 klo 12.00 - 14.7.2018 klo 14.00
Paikka: Torpan kurssikeskus
Hinta: 70.00 €
Järjestäjä: Tampereen ev.lut. seurakunnat

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Valokuvia
Torppa ranta
Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun.

Varaukset ja tiedustelut

Muut yhteystiedot