Torppa_
Torpan kurssikeskus
Torppa sijaitsee Tampereen rajan välittömässä tuntumassa Ylöjärven kaupungin puolella. Matkaa Tampereen keskustasta kertyy 12 kilometriä.

Torppa on Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän kurssikeskus, joka on rakennettu lähinnä lapsi- ja nuorisotyön tarpeita ajatellen. Torpasta on tullut suosittu rippi- ja leirikoulujen pitopaikka, kuten myös koululaisten ja päiväkerholaisten retkikohde.

Torppaa palvelee myös seurakuntien ulkopuolisia käyttäjiä. Torpan ovat tunteneet omakseen muun muassa monet yhdistykset, vammaisjärjestöt, urheiluseurat ja liikelaitokset.

Sinkkujen saunailta Siivikkalan Torpalla

Saunomista, uimista, nuotiohetkiä, nyyttärit, yhdessäoloa!

Linja-autolla:
TKL:n linja 28, Leppästentien päässä oleva pysäkki, kävelymatkaa n. 1 km Torpantien risteykseen.
Osoite: Torpantie 29, 33450 Siivikkala

Tapaamiset torstaisin klo 17 - 21 seuraavina päivinä: 7.6.,  21.6. , 5.7.,  19.7.,  2.8., 16.8. ja 30.8.
Nyyttikestit ja/tai omat eväät mukaan! Kahvi ja tee talon puolesta.
TKL:n bussilla 28 pääset kilometrin päähän. Jää pois Leppästentien pysäkillä.

Sauna ja nuotio lämmitetään porukalla, samoin kahvinkeitto ja muut yhteiset tehtävät. Saunavuorot naisten ja miesten kesken sovitaan paikan päällä. Sauna on puulämmitteinen ja sijaitsee aivan Näsijärven rannassa.  Kaikki luonnollisesti osallistuvat jälkien siivoukseen jne. Käytössämme on rantasaunana lisäksi laavu ja Sammallahden huvila.

Ilmoittautumista kesäpäiviin ei tarvita ja kustannuksia aiheutuu vain matkoista ja eväistä. Torpalla ei käytetä alkoholia!

Vapaaehtoinen vastuuhenkilö avaa ovet ja ohjaa tehtäviin (nuotion sytytys ja saunan lämmitys, puiden kanto, kahvinkeitto jne.). Tehdään porukalla illoista kivoja ja virkistäviä yhdessäolon hetkiä!

Ajankohta: 19.7.2018 klo 17.00-21.00
Paikka: Torpan kurssikeskus
Järjestäjä: Sinkut

Liikuntarajoitteiset Liikuntarajoitteiset Inva WC Inva WC Lastenhoitohuone Lastenhoitohuone

Valokuvia
Torppa ranta
Torppaa ympäröivä kaunis pohjoishämäläinen luonto tarjoaa erinomaisen tilaisuuden ulkoiluun ja kuntoiluun.

Varaukset ja tiedustelut

Muut yhteystiedot